Κατηγορίες μονωτικών προϊόντων

μεγέθυνση κειμένου σμύκρινση κειμένου
Αρχική Φιλική εκτύπωση Αποστολή σε φίλο Αγαπημένα Κοινωνικά δίκτυα


  Στεγανοποιητικά

AQUAMAT

Eπαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm κατά DIN 1048. Κατάλληλο για στεγάνωση υπογείων και δεξαμενών. Ιδανικό για δεξαμενές πόσιμου νερού κατά W-347, EPA 330.5 και EPA 110.2. Προσφέρει τη δυνατότητα εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπόγειων χώρων εσωτερικά, εφαρμοζόμενο και από την αντίθετη πλευρά του νερού.

AQUAMAT PENETRATE

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Διεισδύει στη δομή του σκυροδέματος και το στεγανοποιεί. Παραμένει μόνιμα ενεργό, προστατεύοντας συνεχώς την κατασκευή από την παρουσία νερού. Έχει τη δυνατότητα σφράγισης τριχοειδών ρωγμών, ακόμα και όταν αυτές εμφανιστούν εκ των υστέρων. Παραλαμβάνει εξίσου καλά θετικές και αρνητικές υδροστατικές πιέσεις. Είναι κατάλληλο για στεγάνωση υπογείων, θεμελίων, φρεατίων και δεξαμενών. Κατάλληλο για δεξαμενές πόσιμου νερού κατά W-347, EPA 330.5 και EPA 110.2.

AQUAMAT-ELASTIC

Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (συστατικό Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Ιδανικό για ανεστραμμένα δώματα, βεράντες, ζαρντινιέρες, πισίνες, σήραγγες, τούνελ κλπ. Επίσης για τη στεγάνωση κάτω από κεραμικά πλακίδια, σε συνδυασμό με την ελαστική κόλλα πλακιδίων Isomat AK-ELASTIC. Κατάλληλο για δεξαμενές πόσιμου νερού κατά W-347, EPA 330.5 και EPA 110.2.

AQUAMAT-FLEX

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (συστατικό Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Χρησιμοποιείται για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, σοβά, τούβλο, τσιμεντόλιθο, μωσαϊκό κλπ., που παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές. Είναι ιδανικό για τη στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών και υγρών χώρων (μπάνια, κουζίνες κλπ.) που πρόκειται να καλυφθούν με πλακίδια

AQUASMART HYBRID - 2K

Το AQUASMART® HYBRID-2K είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, αλειφατική επίστρωση δύο συστατικών πολυουρεθανικής βάσεως για στεγάνωση και προστασία.

AQUASMART PB

Το AQUASMART® PB είναι υλικό δυο συστατικών, υδατοδιαλυτό, πολυουρεθάνης και ασφάλτου, με εξαιρετικές θιξοτροπικές ιδιότητες.

Austroplan FH - Θερμοπλαστική Μεμβράνη Πολυολεφίνης (FPO AGRU)

H Austroplan FH είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη πολυολεφίνης (FPO) της AGRU, η οποία αντιπροσωπεύεται από την Esha στην Ελληνική αγορά.

Austroplan FVK 15 - Θερμοπλαστική Μεμβράνη Πολυολεφίνης (FPO AGRU)

H Austroplan FVK 15 είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη πολυολεφίνης (FPO) της AGRU, που αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική αγορά από την Esha.

AUSTROPLAN_PV

Φωτοβολταϊκές πολυμερείς μεμβράνες Πολυολεφίνης (FPO) - Agru Υγρομόνωση και Παραγωγή ενέργειας σε 1 προϊόν!

Baumit SilikonFarbe

Έτοιμη προς χρήση, βαφή ρητίνης σιλικόνης, για εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια. Γενικής χρήσης με υψηλή υδατοαπωθητικότητα, με διάχυση υδρατμών, δεν λερώνει εύκολα.

Danopol HS 1.5 - Θερμοπλαστική Στεγανωτική Μεμβράνη PVC (Danosa)

Η μεμβράνη Danopol HS 1.5 είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη PVC της Danosa, με οπλισμό πολυεστερικό πλέγμα, με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, και πάχος 1.5 mm.

DELTA TERRAXX

Αποστραγγιστική μεμβράνη από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας με κωνικές προεξοχές ύψους 9 m και επικολλημένο γεωύφασμα από πολυπροπυλένιο. Τοποθετείται πάνω από τη στεγανοποιητική στρώση (AQUAMAT-ELASTIC) ή τη θερμομόνωση και καλύπτεται με χώμα.

DELTA-FOL PVG

Η στεγανωτική μεμβράνη DELTA-FOL PVG εφαρμόζεται σε αεριζόμενες (ψυχρές) ξύλινες στέγες, πάνω σε πέτσωμα. Επιπλέον μπορεί να εφαρμοσθεί και σε ξύλινες στέγες χωρίς πέτσωμα, πάνω από τους αμείβοντες ή τους αποστατήρες. Διαθέτει ικανοποιητική υδρατμοπερατότητα (συντελεστής διάχυσης υδρατμών Sd=3m), που εγγυάται την αναπνοή των στοιχείων της στέγης. Επιπλέον διαθέτει μικρό βάρος, ευκαμψία και ικανοποιητική εφελκυστική αντοχή, ώστε να εφαρμόζεται με ευκολία και να αποφεύγεται το σκίσιμο

DELTA-VENT S

Η στεγανωτική μεμβράνη DELTA-VENT S εφαρμόζεται σε μη αεριζόμενες (θερμές) ξύλινες στέγες, πάνω σε πέτσωμα. Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε ξύλινες στέγες χωρίς πέτσωμα, πάνω από τους αμείβοντες ή τους αποστατήρες που περικλείουν τη θερμομόνωση. Η μεμβράνη διαθέτει εξαιρετική υδρατμοπερατότητα (συντελεστής διάχυσης υδρατμών Sd=0,02m), που είναι απαραίτητη για την αναπνοή και προστασία των στοιχείων της στέγης (πέτσωμα, θερμομόνωση, αμείβοντες κλπ.) σε μη αεριζόμενες στέγες.

DUROFAST

Τσιμέντο ταχείας πήξεως. Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού. Το RUST FREE POWDER είναι απαραίτητο για την προστασία του ακάλυπτου οπλισμού σκυροδέματος που οφείλεται είτε σε ενανθράκωση είτε σε ατελείς χυτεύσεις και βλάβες από σεισμό. Επίσης, συνιστάται η προληπτική εφαρμογή του σε ιδιαίτερα λεπτές τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, για την προστασία του σιδηρού οπλισμού, σε περιβάλλον μόνιμης υγρασίας.

DUROPRIMER-SG

Εποξειδικό αστάρι 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Χρησιμοποιείται ως στεγανωτική στρώση σε δάπεδα που καταπονούνται από ανερχόμενη υγρασία και τα οποία πρόκειται να επικαλυφθούν με εποξειδικές επιστρώσεις ή τσιμεντοκονίες.

DUROSTICK AQUAFIX

Μικρομοριακός σταθεροποιητής για σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα & τσιμεντοσανίδα. Ακρυλικό, μικρομοριακό αστάρι, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (Micro Technology). Είναι κατάλληλο ως γέφυρα πρόσφυσης χρωμάτων ή άλλων συναφών υλικών πάνω σε πορώδεις, αλλά και επιφάνειες ορυκτής βάσης. Μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα του υποστρώματος χωρίς να γυαλίζει. Σταθεροποιεί τις επιφάνειες και αυξάνει την αντίσταση τους στην υγρασία και στο νερό. Το AQUAFIX είναι άοσμο, χωρίς διαλύτες, φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον, γι’ αυτό μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο σε εξωτερικούς αλλά και σε κλειστούς ή ελαφρώς αεριζόμενους εσωτερικούς χώρους. Δε δημιουργεί «φιλμ», επιτρέπει τη διαπνοή της τοιχοποιίας και εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση σε επιφάνειες που πρόκειται να καλυφθούν με χρώμα ή κόλλα πλακιδίων.

DUROSTICK D-1

Επαλειφόμενο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχίων, δαπέδων & στεγών. Επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές, στεγανοποιητικό κονίαμα που παρουσιάζει άριστη πρόσφυση, στεγανοποιεί πλήρως τις επιφάνειες, χάρη στα πολυμερή και υδαταπωθητικά συστατικά που περιέχει. Το D-1 της DUROSTICK είναι κατάλληλο για θετικές (εξωτερική εφαρμογή, προληπτικά) και αρνητικές (εσωτερική εφαρμογή, για επισκευή) υδροστατικές πιέσεις. Αντέχει στον παγετό και είναι υδρατμοδιαπερατό (διαπνέει). Εφαρμόζεται σε διαβρεγμένες επιφάνειες στοιχείων σκυροδέματος, τοίχων, δαπέδων, σε επιφάνειες από τούβλα, τσιμεντόλιθους, σε τσιμεντοκονίες, σοβά, porobeton κ.ά. Είναι ιδανικό για την εξωτερική στεγανοποίηση υπογείων και τοιχίων πριν από την επιχωμάτωσή τους. Το D-1 είναι ιδανικό ακόμα και για την εκ των υστέρων στεγανοποίηση κάθετων ή οριζόντιων εσωτερικών επιφανειών αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζεται υγρασία. Είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση σε δάπεδα, δεξαμενές ύδατος, κολυμβητήρια, πισίνες, ζαρντινιέρες, φρεάτια, τούνελ, τοιχοποιίες από τούβλα ή τσιμεντόλιθους μετά την εφαρμογή του σοβά πρώτης στρώσης. Επίσης συνιστάται για επικλινείς σκεπές από σκυρόδεμα πριν από την επικάλυψή τους με κεραμίδια, για βορινούς τοίχους, και γενικά για κάθε ορυκτή επιφάνεια που εκτίθεται σε μερική ή συνεχή υγρασία.

DUROSTICK D-11 SUPER FAST

Τσιμέντο ταχείας πήξεως. Τσιμέντο υπερταχείας πήξεως, που σκληραίνει σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσει τις μηχανικές αντοχές του από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάμειξής του με το νερό. O χρόνος κατεργασίας του είναι 1-2 λεπτά στους 23 °C και η σκλήρυνσή του επιτυγχάνεται σε 3 λεπτά. Επιδέχεται άμεση καταπόνηση, είναι στεγανό, ανθεκτικό στον πάγο και δε συρρικνώνεται. Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά και δε διαβρώνει τον οπλισμό του σκυροδέματος. Δύναται να αναμειχθεί με άμμο - χαλίκι και κοινό τσιμέντο Portland σε διάφορες αναλογίες, έτσι ώστε να επιδράσει και να ρυθμίσει το χρόνο πήξης, δίνοντας υψηλές πρώιμες αντοχές, χωρίς συρρίκνωση και αυξημένη στεγανότητα του σκληρυμένου προϊόντος. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου πήξης, ανάλογα με την κατασκευαστική απαίτηση, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της πιθανότητας πρόκλησης ζημιών από τον παγετό. Το DUROFAST, μόνο με την προσθήκη νερού, χρησιμοποιείται για άμεσο σφράγισμα επιφανειακών διαρροών νερού σε δεξαμενές, φρεάτια, αγωγούς και τσιμεντοσωλήνες. Στερεώνει στύλους υποστήριξης για κάγκελα, κολώνες τοποθέτησης συρματοπλέγματος, ταμπέλες κ.ά. Είναι ιδανικό για γρήγορες στερεώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Στερεοποιείται ακόμη και μέσα στο νερό χωρίς να χάνει τις αντοχές του.

DUROSTICK D-20

Πρόσμεικτο ακρυλικό γαλάκτωμα κονιαμάτων. Ακρυλική ρητίνη η οποία, προστιθέμενη σε κάθε τύπο τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων, βελτιώνει σημαντικά τις ιδιότητές τους. Ως πρόσμεικτο μάζας, αυξάνει την πρόσφυση, τη στεγανότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα των κονιαμάτων, αποτρέποντας τη συρρίκνωση και τη δημιουργία ρωγμών. Ως υλικό προεπάλειψης σταθεροποιεί τις σαθρές ορυκτές επιφάνειες και δημιουργεί το κατάλληλο υπόστρωμα προκειμένου να επικολληθούν διακοσμητικά τούβλα, πέτρες, κεραμικά πλακίδια, μονωτικά υλικά κ.ά.

DUROSTICK D-55

Eπισκευαστικό ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα για πάχος 2-20 mm / στρώση. Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών μηχανικών αντοχών, για λεπτές επικαλύψεις, από 2-20 mm/στρώση, χωρίς την ανάγκη καλουπώματος στις κατακόρυφες επιφάνειες. Χάρη στην τεχνολογία μετανάστευσης ιόντων που διαθέτει, αποτρέπει την οξείδωση των ράβδων του οπλισμού του σκυροδέματος. Έχει ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, αντοχή στην υγρασία και τον παγετό, ενώ δεν παρουσιάζει σκασίματα. Το DUROSTICK D-55 είναι ιδανικό για επισκευή ρηγματώσεων σε δάπεδα και τοιχία καθώς και για την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών που δημιουργούνται μετά τη χύτευση του μπετόν. Αποκαθιστά βλάβες του σκυροδέματος σε προσόψεις μπαλκονιών, γωνίες υποστυλωμάτων και δοκών που έχουν προκύψει από την οξείδωση του οπλισμού τους, από αποσάθρωση ή κρούση. Συνιστάται και για εργασίες επισκευής σε σήραγγες, κανάλια, για δημιουργία λουκιών πριν από την εφαρμογή στεγανοποιητικών υλικών, για την κάλυψη αποσαθρωμένων σημείων περιμετρικά σε κάσες ή μαρμαροποδιές.

DUROSTICK D-59

Στεγανωτικό κεραμιδιών, διακοσμητικών κεραμικών τούβλων & πήλινων γλαστρών. Σιλικονούχο αδιαβροχοποιητικό εμποτισμού, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδεδυμένων όψεων κτιρίων. Διαπνέον, δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, είναι διάφανο και δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών που εφαρμόζεται. Δεν γυαλίζει, δεν κιτρινίζει και προστατεύει τις επιφάνειες από την απορρόφηση υγρασίας για τουλάχιστον 10 χρόνια, αποτρέποντας την εμφάνιση ρωγμών από παρατεταμένη χιονόπτωση και παγετό. Δεν επιτρέπει τη δημιουργία μούχλας, λειχήνων και πρασινάδας και εμποδίζει την εναπόθεση της λασποβροχής Tο DUROSTICK D-59 εφαρμόζεται σε πορώδη αλκαλικά και μη υποστρώματα, καλύπτοντας ακόμη και τριχοειδείς ρωγμές έως 0,2 mm σε κεραμοσκεπές, διακοσμητικά κεραμικά τούβλα, πήλινες γλάστρες αλλά και σε τσιμεντόπλακες, τσιμεντοσανίδες, διακοσμητικούς τσιμεντόλιθους κ.ά.

DUROSTICK D-6

Ινοπλισμένη τσιμεντοκονία για πάχη 2-5 cm ανά στρώση. Έτοιμο, ινοπλισμένο, επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα που μόνο με την προσθήκη νερού απλώνεται εύκολα λόγω των ρεολογικών του ιδιοτήτων. Είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ρύσεων και αλφαδιών, για κάθε είδους επένδυση σε δάπεδα. Δεν αλλοιώνει τις σωληνώσεις, δε ρηγματώνεται, διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές και είναι ανθεκτικό στον παγετό και την υγρασία. Κατατάσσεται στην κατηγορία C20-F4-A1fl κατά ΕΝ 13813. (ΕΚΕΠΥ Κωδικός: 137Α/2009).

DUROSTICK DS-220

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με 8 χρόνια εγγύηση. Επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ για ταράτσες με αυξημένες απαιτήσεις στεγανότητας. Δημιουργεί μια λευκή προστατευτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα. Λόγω του υψηλού μέτρου ελαστικότητάς του, μπορεί να απορροφήσει ακόμη και πολύ έντονες συστολοδιαστολές χωρίς πρόσθετο οπλισμό. Προστατεύει τις επιφάνειες από την υγρασία και αποτρέπει την προσβολή του οπλισμού του σκυροδέματος.

DUROSTICK DS-250

Πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου και τοίχου. Η Πατητή Τσιμεντοκονία της DUROSTICK, επαναφέρει στο προσκήνιο την αίγλη της παραδοσιακής Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και προτείνει νέες χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές, μακριά από τα συνηθισμένα. Είναι ινοπλισμένο λευκό ή χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Στη σύνθεσή του περιέχονται, τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες, που προσδίδουν στο υλικό άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική εργασιμότητα και τελικά άψογη επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές. Διατίθεται σε 7 έτοιμες αποχρώσεις. Xρωματίζεται με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – P, σε 18 ακόμη μοναδικές αποχρώσεις, υψηλής αισθητικής αξίας.

DUROSTICK HYDROSTOP 2 συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών. Ελαστικό, επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές κονίαμα, λευκού χρώματος, για μακροχρόνια στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών, τοίχων, σκυροδέματος, τσιμεντόλιθων και τούβλων. Μετά τη σκλήρυνσή του είναι ανθεκτικό στα λιμνάζοντα νερά και τον παγετό, ενώ επιτρέπει τη διαπνοή της επιφάνειας. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.

DUROSTICK No 39

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. Ακρυλικό, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί μία ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό μεμβράνη, χωρίς ενώσεις με μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Καλύπτει τέλεια τριχοειδείς ρωγμές και μικρορωγμές. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες από -20 °C έως 80 °C, ενώ δεν επιτρέπει, σε πιθανές μελλοντικές συστολοδιαστολές, να δημιουργήσουν προβλήματα υγρασίας. Η μεγάλη του λευκότητα ελαττώνει σημαντικά την απορρόφηση θερμότητας από την ταράτσα και μειώνει τη θερμοκρασία έως και 10 °C.

DUROSTICK ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

Σταθεροποιητής για σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα & τσιμεντοσανίδα. Διάφανο, ακρυλικό αστάρι σταθεροποίησης υποστρωμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εμφανίζει υψηλή διεισδυτική ικανότητα σε κάθε πορώδη ορυκτή επιφάνεια, χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ. Σταματά την ενανθράκωση του μπετόν και την αποσάθρωση του σοβά, αυξάνει την αδιαβροχοποίηση και επιτρέπει τη διαπνοή, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφεύγουν. Η σταθεροποίηση του υποστρώματος εξασφαλίζει την άρρηκτη πρόσφυση των υδατοδιαλυτών χρωμάτων και ελαστομερών στεγανωτικών.

EPOXYCOAT-S

Εποξειδικό χρώμα 2 συστατικών, με διαλύτες. Προσφέρει αυξημένη αντοχή σε τριβές, σε χημικές επιδράσεις και στις καιρικές συνθήκες, καθώς και αυξημένη ελαστικότητα. Κατάλληλο για βαφή πισίνων.

EPOXYCOAT-VSF

Εποξειδική βαφή 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Παρουσιάζει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε περιπτώσεις έντονης χημικής καταπόνησης, όπως πετρελαιοειδή, ισχυρά οξέα, αλκάλια, διαλύτες κτλ. Είναι κατάλληλο για επιστρώσεις σε επιφάνειες που πρόκειται να έρθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα και πόσιμο νερό, σύμφωνα με τις απαιτήσεις W-347, ISO 8467.

Esha Universal - Στεγανωτική Μεμβράνη Πολυολεφίνης-Ασφάλτου

Η μεμβράνη EshaUniversal είναι το νέο πρότυπο στη στεγάνωση, όσον αφορά στην ποιότητα, την ευκολία και τις δυνατότητες εφαρμογής, καθώς και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

EshaDuro (APP 0°C) - Πλαστομερής ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη

Για να εξασφαλιστεί αξιόπιστη στεγάνωση σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες, η λύση είναι η πλαστομερής ασφαλτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο) EshaDuro.

EshaGum Antiroot (APP -10 °C) - Αντιριζική Στεγανωτική Ασφαλτική Μεμβράνη

Η μεμβράνη EshaGum Antiroot B2 αποτελεί μέρος του συστήματος φυτεμένων δωμάτων της Esha, με όνομα EshaOxygen. Είναι πλαστομερής (APP) ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη για αντιριζική προστασία.

EshaOxygen - Πράσινη στέγη - Φυτεμένο δώμα

To σύστημα EshaOxygen περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της διαστρωμάτωσης ενός φυτεμένου δώματος, από τη στρώση μόνωσης (θερμο-υγρομόνωση) μέχρι και το υπόστρωμα φύτευσης.

EshaPer-Al - Εξαεριστική Μεμβράνη με Επικάλυψη Αλουμινίου

Η μεμβράνη ESHAPER-AL είναι εξαεριστική ασφαλτική μεμβράνη για ασφαλτικά στεγανωτικά συστήματα.

EshaVent - Εξαεριστική και Στεγανωτική Μεμβράνη: 2 σε 1!

Η μεμβράνη ESHAVENT είναι αυτοκόλλητη εξαεριστική και συγχρόνως στεγανωτική ασφαλτική μεμβράνη.

EXTRACOAT

Το EXTRACOAT είναι ασφαλτικό υδατοδιαλυτό γαλάκτωμα καφέ χρώματος σε μορφή πολτού. Παρασκευάζεται από εκλεκτής ποιότητας άσφαλτο σε συνδιασμό με ειδικά πρόσθετα.

EXTRALAC PRIMER

Το EXTRALAC PRIMER είναι ασφαλτικό βερνίκι με βάση ειδική άσφαλτο και διαλύτες.

FLEX MS 45

Eίναι μία ελαστομερής μαστίχη ενός συστατικού με βάση πολυμερείς υβριδικές ρητίνες. κατάλληλη για τη σφράγιση κάθετων και οριζόντιων αρμών πλάτους 3-40 mm, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως γυαλί, αλουμίνιο, ξύλο, γρανίτη, μάρμαρο, PVC κλπ. Έχει δυνατότητα πρόσφυσης σε υγρά υποστρώματα, ακόμη και χωρίς αστάρι.

FLEX PU-40

Eίναι μία πολυουρεθανική μαστίχη ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες, κατάλληλη για τη σφράγιση κάθετων και οριζόντιων αρμών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως σκυρόδεμα, αλουμίνιο, χάλυβα, ξύλο, γυαλί, φυσικούς ή τεχνητούς λίθους κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης και για τη συγκόλληση των παραπάνω υλικών.

FLEXI JOINT

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΡΜΩΝ Ενα ελαστικό μείγμα με βάση το τσιμέντο για σφράγιση αρμών διαστολής και ριγματώσεων του μπετόν ή της τοιχοποιίας.

FONDAPROOF

Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές σύστημα με πιστοποίηση CE (ΕΝ 1504-2) για στεγανές επιστρώσεις σε υπόγεια, τοιχία, ζαρντινιέρες και δεξαμενές νερού.

HYDROLAST

Ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών και τοίχων. Εφαρμόζεται από την πλευρά που το νερό προσβάλει τα δομικά στοιχεία (θετική πλευρά). Λειτουργεί και σαν αντανακλαστική - αντιηλιακή προστασία. Απόχρωση : λευκό

HYDROLAST

Ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών και τοίχων

HYDROLAST-PU

Επαλειφόμενο πολυουρεθανικό στεγανωτικό ενός συστατικού Πολυμερίζεται μετά την εφαρμογή του με την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα και δημιουργεί μια πολύ ελαστική μεμβράνη με μεγάλες μηχανικές αντοχές και αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία

HYDROSTOP FLOOR

Επιπεδωτικό ινοπλισμένο στεγανωτικό κονίαμα δαπέδων

HYDROSTOP ROOF

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού. Ινοπλισμένο, εύκαμπτο, λευκό τσιμεντοειδές κονίαμα, κατάλληλο για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Καλύπτει τις οριζόντιες επιφάνειες με ένα ελαστικό, αδιάβροχο μανδύα υψηλής προστασίας, ανθεκτικό στις συστολές – διαστολές των επιφανειών, τις έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές, την ηλιακή ακτινοβολία, την διαρκή υγρασία και τον παγετό. Η θερμοκρασιακή του αντοχή, από τους – 35ο C έως και τους 90ο C, καθιστούν το HYDROSTOP ROOF της DUROSTICK, ιδανικό προϊόν για την στεγανοποίηση ταρατσών σε ορεινό, παραθαλάσσιο ή αστικό περιβάλλον. Καλύπτει με επιτυχία τριχοειδείς μικρο ρωγμές και αποδίδει επιφάνειες με υψηλές αντοχές στην καθημερινή χρήση (βατότητα επιφανειών, χωρίς να ‘’κολλάει’’). Η υψηλή ανακλαστικότητά του, κατεβάζει την επιφανειακή θερμοκρασία της ταράτσας ενώ βελτιώνει το εσωτερικό κλίμα του σπιτιού.

HYPERDESMO LV

Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού.

HYPERDESMO PB-2K

Το HYPERDESMO®-PB-2K είναι υλικό δύο συστατικών, πολυουρεθάνης και ασφάλτου. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη εμπλουτισμένη με χημικώς πολυμερισμένη παρθένα άσφαλτο.

ISOFLEX

Ακρυλικό επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων. Σχηματίζει μετά την επάλειψή του μία στεγανή, χωρίς αρμούς και ενώσεις, υψηλής ελαστικότητας και αντοχής μεμβράνη. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια και μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις.

ISOFLEX-PU

Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, στεγανωτικό δωμάτων. Σχηματίζει μετά την επάλειψή του μία στεγανή, χωρίς αρμούς και ενώσεις, υψηλής ελαστικότητας και αντοχής μεμβράνη. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια και μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τεχνικά έργα, στην οδοποιία, για καταστρώματα γεφυρών, σήραγγες κτλ.

ISOMAT SL-17

Eίναι ένα έτοιμο προς χρήση, επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό υλικό, χωρίς διαλύτες. Xρησιμοποιείται για τη χωρίς αρμούς και ενώσεις στεγάνωση επιφανειών που πρόκειται να επιστρωθούν με κεραμικά πλακίδια, σε υγρούς χώρους, όπως μπάνια, ντουζιέρες κλπ. Κατάλληλο για επιφάνειες κατασκευασμένες από σκυρόδεμα, σοβά, γυψοσανίδα, μοριοσανίδα κλπ.

JOINT TAPES ΥΔΡΟΦΡΑΓΕΣ (WATERSTOPS) ΑΡΜΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Στεγανωτικές ταινίες από μαλακό PVC Έχουν ειδικό προφίλ που σχηματίζει αγκύρια στη μάζα του σκυροδέματος.

KEMPEROL AC

Το σύστημα στεγανοποίησης και επιχρίσματος που στεγνώνει γρήγορα, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

KEMPEROL 1K-PUR

Το μεγάλο πλεονέκτημα του KEMPEROL 1K-PUR είναι η αποδοτικότητα, η οποία προκύπτει από την απλή και γρήγορη επεξεργασία.

KEMPEROL 2K-PUR

Το KEMPEROL 2K-PUR δύο συστατικών αναπτύχθηκε συγκεκριμένα για ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς στεγανοποίησης, όπου δεν είναι επιθυμητή η χρήση διαλυτών.

KEMPEROL BR

Το KEMPEROL BR, ένα υλικό στεγανοποίησης τριών συστατικών, ενισχυμένο με φλις, με βάση πολυεστερικής ίνας (UP), έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις υψηλές απαιτήσεις πλατφορμών στάθμευσης και γεφυρών.

KEMPEROL V 210

Το KEMPEROL V 210V 210M είναι ένα ρευστό σύστημα στεγανοποίησης με ενίσχυση φλις και βάση πολυεστέρα.

MASTICGUM

Το MasticGum είναι aσφαλτική μαστίχη ενός συστατικού. Παρασκευάζεται από άσφαλτο σε συνδιασμό με ελαστομερή πολυμερή, ίνες, ειδικά πρόσθετα και πληρωτικά υλικά.

NEOPROOF PU W

Στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού νέας γενιάς βάσης πολυουρεθάνης νερού.

NEOROOF

Νέας γενιάς υβριδικό στεγανωτικό ταρατσών με πιστοποίηση CE σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-2. Αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-35οC), δεν παρουσιάζει κολλητικότητα σε υψηλές.

NEOROOF 2K

Σύγχρονης τεχνολογίας ελαστικό τσιμεντοειδές σύστημα δύο συστατικών (2,5:1) για ταράτσες. Ειδικά μελετημένο για αντοχή στο κιτρίνισμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -20οC.

PLASTIPROOF

Ρευστοποιητής σκυροδέματος - στεγανωτικό μάζας Προστιθέμενο στο σκυρόδεμα το πλαστικοποιεί και βελτιώνει την αντίσταση στην υδατοπερατότητα, Πιστοποιήθηκε από τον ΕΛΟΤ ως μειωτής νερού - ρευστοποιητής και ως μειωτής απορροφητικότητας τριχοειδούς σκυροδέματος, σύμφωνα με τo πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 934-2:T2 και Τ9, με Αρ. Πιστοποιητικού 0365-CPD-60.01/01.12.01/3.

PROOF

Ισχυρό ελαστομερές μονωτικό, υδατικής διασποράς για τη στεγανοποίηση ταρατσών, στηθαίων, ελενίτ, κεραμίδια κτλ. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίσταση στην υγρασία, τη βροχή και τις θερμοκρασιακές εναλλαγές.

PS-21

Είναι ένα ετοιμόχρηστο, σιλικονούχο γαλάκτωμα χωρίς διαλύτες, που χρησιμοποιείται για την αδιαβροχοποίηση ανόργανων υποστρωμάτων. εφαρμόζεται για την προστασία από την επίδραση της βροχής κατακόρυφων ή οριζόντιων επιφανειών και για τη στεγανοποίηση αρμών πλακιδίων. Είναι κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση φυσικών λίθων, σοβά, εμφανών τοιχοποιιών, κεραμιδιών, εμφανούς σκυροδέματος κλπ. Ακόμη μπορεί να εφαρμοσθεί για την προστασία αγυάλιστων μαρμάρων από το νερό και τους ρύπους.

RESIN POWDER

Βελτιωτική πολυμερική ρητίνη σε μορφή πούδρας. Πολυμερική ρητίνη σε μορφή πούδρας, άοσμη, φιλική προς το χρήστη και το περιβάλλον. Όταν προστίθεται στα τσιμεντοκονιάματα και ασβεστοκονιάματα, ενισχύει τις ιδιότητές τους, όπως: • Αυξάνει την πρόσφυση στο υπόστρωμα έως και 50%. • Προσδίδει ελαστικότητα, στεγανότητα και εργασιμότητα. • Μειώνει τη συρρίκνωση, αποτρέποντας τριχοειδείς ρωγμές. • Αυξάνει τις αντοχές τόσο στη μάζα όσο και στην επιφάνεια έως και 60%. • Είναι ανθεκτική στην αλκαλικότητα του τσιμέντου και του ασβέστη. • Δεν επαναγαλακτωματοποιείται μετά τη σκλήρυνση της μάζας των κονιαμάτων. • Αποτρέπει την αποσάθρωση σοβάδων από την υγρασία και το χιόνι.

REVINEX

Γαλάκτωμα που χάρη στη συμβατότητα του με τα τσιμέντα της ελληνικής αγοράς και με τα αδρανή προσφέρει απαράμιλλη στεγανότητα, ελαστικότητα

REVINEX FLEX 2006

Eλαστικό τσιμεντοειδές σύστημα δύο συστατικών (2,4:1) για την δημιουργία ελαστικών στεγανών επιστρώσεων σε επιφάνειες υποκείμενες σε δονήσεις , όπως μπαλκόνια, ταράτσες και λουτρά κάτω από πλακίδια, ζαρντινιέρες, δεξαμενές νερού, σιλό, σήραγγες κλπ.

RUST FREE POWDER

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού. Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού. Το RUST FREE POWDER είναι απαραίτητο για την προστασία του ακάλυπτου οπλισμού σκυροδέματος που οφείλεται είτε σε ενανθράκωση είτε σε ατελείς χυτεύσεις και βλάβες από σεισμό. Επίσης, συνιστάται η προληπτική εφαρμογή του σε ιδιαίτερα λεπτές τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, για την προστασία του σιδηρού οπλισμού, σε περιβάλλον μόνιμης υγρασίας.

Sika 1

Το Sika® 1 είναι ένα υγρό, έτοιμο για χρήση πρόσμικτο κονιαμάτων, το οποίο αντιδρά με τα συστατικά του τσιμεντοκονιάματος και σφραγίζει τους πόρους και τα τριχοειδή κενά του.

Sika 2

Το Sika® 2 είναι υγρός επιταχυντής πήξης, ο οποίος επιτρέπει ακαριαία πήξη τσιμεντοκονιαμάτων.

Sika 4

Το Sika® 4 είναι ένα υγρό, έτοιμο προς χρήση, επιταχυντικό πρόσμικτο στεγανοποίησης κονιαμάτων

Sika 4a

Το Sika® 4a είναι ένα υγρό, έτοιμο προς χρήση πρόσμικτο κονιαμάτων.

Sika MiniPack - Υπερταχύπηκτο

Το Sika® Minipack - Υπερταχύπηκτο Σφράγισης, είναι ένα υπερ-ταχείας πήξης τσιμεντοειδές κονίαμα, ενός συστατικού, για σφράγιση διεισδύσεων νερού υπό πίεση.

Sika Waterbars

Τα Sika®-Waterbars είναι εύκαμπτες, υδροφραγές (αρμοκλείδες) από πλαστικοποιημένο PVC. Αποτελούν έτοιμες διατομές συγκεκριμένου τύπου, για σφράγιση - προστασία κατασκευαστικών και διαστολικών αρμών σε κατασκευές σκυροδέματος, όπως για διαμερισματοποίηση σε στεγανολεκάνες.

SILATEX REFLECT

Ανακλαστική ελαστομερής υγρομονωτική βαφή με θερμομονωτικές ιδιότητες. Μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας και τη θερμοκρασία της εξωτερικής επιφάνειας εκτίθεται στον ήλιο.

Super Sikalite

Το Super Sikalite® είναι ένα έτοιμο για χρήση στεγανοποιητικό πρόσμικτο κονιαμάτων και σκυροδέματος, κανονικής πήξης σε μορφή σκόνης. Δεν περιέχει χλωρίδια.

THORO SWELL PASTE

Υδροδιογκούμενη μαστίχη με βάση την πολυουρεθάνη για τη σφράγιση κατασκευαστικών αρμών έναντι εισροής νερού.

THORO SWELL STRIP

Υδροδιογκούμενη ταινία για στεγανοποίηση κατασκευαστικών αρμών.

THORO WATERPACK

Υδροδιογκούμενο, ελαστικό υλικό για την αποτροπή διαρροών νερού μέσα σε διάτρηση τοίχων.

THOROSEAL

Στεγανοποιητικό επίχρισμα με βάση το τσιμέντο για μπετόν και τοιχοποιίες.

THOROSEAL FC

Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες.

THOROSEAL FX110

Το THOROSEAL FX110 μέρος 1, είναι ένα μίγμα τσιμέντων Portland, επιλεγμένου πυριτίου και ρυθμιστικών ουσιών.

THOROSEAL PM

Το Thoroseal PM είναι μείγμα Portland τσιμέντων, χαλαζιακής άμμου με επιλεγμένη κοκομετρική σύνθεση και πρόσμικτων.

THOROSEAL PM

Το Thoroseal PM είναι μείγμα Portland τσιμέντων, χαλαζιακής άμμου με επιλεγμένη κοκομετρική σύνθεση και πρόσμικτων.

THOROSEAL® WR

Στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο

THORO® MACROMIX

Το THORO MACROMIX είναι ένα μίγμα υδραυλικών συνδετικών υλικών, ελαφροβαρών αδρανών, συστατικών τροποποίησης και ινών. Όταν αναμιγνύεται με νερό, δημιουργεί ένα μακροπορώδες επίχρισμα.

VICONSIL

Σφραγιστική - συγκολλητική μαστίχη δομικών αρμών (ουδέτερη σιλικόνη). Κατάλληλη για όλα τα οικοδομικά υλικά και PVC. Χρώματα : διαφανές, λευκό

VIMA-DRAIN FILM 7/500

Αποστραγγιστική-προστατευτική μεμβράνη Μεμβράνη από πολυαιθυλένιο HDPE με κωνικές προεξοχές ύψους 7 mm.

VIMABIT EMULSION

Ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωμα.

VIMABIT LACK

Ασφαλτικό στεγανωτικό προστατευτικό βερνίκι

VIMABIT PLAST

Ελαστομερές ασφαλτικό γαλάκτωμα

VIMACOAT

Στεγανωτικό ελαστικό χρώμα. Κατάλληλο για στεγανοποίηση τοίχων, προστασία ασφαλτικών στρώσεων, χρωματισμό και στεγανοποίηση στεγών από αμιαντοτσιμέντο κλπ. Απόχρωση : λευκό

VIMAGUM

Ασφαλτόπανο με πολυεστερικό οπλισμό και επάνω επιφάνεια με επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας.

VIMAPROOF C

Μειωτής υδατοαπορρόφησης σκυροδέματος (στεγανωτικό μάζας)

VIMAPROOF Μ

Στεγανωτικό μάζας κονιαμάτων

VIMATEC GTΧ 150

Μη υφαντά γεωυφάσματα από ίνες πολυπροπυλενίου (ΡΡ)

VIMELAST

Επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών

VITUFLEX-FF

Ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη κεραμοσκεπών

WATERBLOCK

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

WATERBLOCK FLEX

Εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK-SI

Στεγανωτικό πυριτικό διάλυμα εμποτισμού

WATERPLUG

Ταχύπηκτο κονίαμα για στεγανοποίηση έντονων διαρροών νερού σε κατασκευές από μπετόν και τοιχοποιία

WEATHER

Ελαστομερές στεγανωτικό επίχρισμα για κάθετες εξωτερικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες, κατάλληλα προετοιμασμένες, επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβά, εμφανές μπετόν, τσιμέντα, ξύλα κτλ.

ΑCRYL 60

Το Acryl 60 είναι ένα υγρό μείγμα πολυμερισμένων ακρυλικών και συγκολλητικών ουσιών, κατάλληλο για τσιμεντοκονίες, σοβάδες, σκυρόδεμα και οποιοδήποτε άλλο κονίαμα τσιμέντου.

Διαπνέουσα Μεμβράνη Mastermax D Top 100

Ατμοδιαπερατή μεμβράνη για στέγες. Απόλυτα στεγανή και ταυτόχρονα διαπνέουσα έτσι ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση υδρατμών στην στέγη.

ΜΕΜΒΡΑΝΗ PVC

Το στεγανοποιητικό υλικό με τον απεριόριστο χρόνο ζωής

  Αγκυρωτικά

AQUADUR

Το AQUADUR είναι υδατοδιαλυτή, εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών, η οποία χρησιμοποιείται με επιτυχία ως αγγυρωτικό (αστάρι) για τη σειρά προϊόντων HYPERDESMO® πάνω από 20 χρόνια.

AQUASMART -DUR

Το AQUASMART®-DUR είναι υδατοδιαλυτή, εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών

Baumit HaftMörtel

Ανόργανη κόλλα σε σκόνη, τσιμεντοειδούς βάσης.Κατάλληλη για την εξομάλυνση επιφανειών, καθώς & για την επίστρωση του Baumit TextilglasGitter.

Baumit KlebeSpachtel

Ανόργανη κόλλα σε σκόνη, τσιμεντοειδούς βάσης για την κόλληση των θερμομονωτικών πλακών EPS και XPS, καθώς και κονία επίστρωσης για το υαλόπλεγμα. Επίσης σαν κονία εξομάλυνσης σε σκυρόδεμα.

Baumit TextilglasGitter

Υαλόπλεγμα ανθεκτικό στο αλκαλικό περιβάλλον, για επίστρωση με τις κονίες Baumit. Μέρος των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

MICROSEALER- 50

Το MICROSEALER-50 είναι αγκυρωτικό ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσεως κατάλληλο για πολλά διαφορετικά υποστρώματα.

THOROGRIP

Περιγραφή THOROGRIP : μείγμα τσιμέντων Portland, επιλεγμένης εξαιρετικά λεπτόκοκκης χαλαζιακής άμμου και πρόσμικτων. Αναμειγνύεται με νερό για να δημιουργηθεί ένας πολτός που πήζει γρήγορα ο οποίος όταν στεγνώσει έχει γκρί χρώμα τσιμέντου.

VICOLITH ACRYLIC FLEX white

Εύκαμπτη, υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο

VICOLITH ACRYLIC SPECIAL white

Ενισχυμένη ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο

VICOLITH ACRYLIC TOTAL white

Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο. Ιδανική για τοίχους ( μηδενική ολίσθηση ). Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

VICOLITH UNIVERSAL white

Κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο. Για επαγγελματική χρήση. Ανθεκτική στο νερό, για εσωτερικούς χώρους

VICOLITH UNIVERSAL white

Κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο

VIMEPOX INJECT

Ενέσιμη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών

  Διακοσμητικά

Mεταλλικά κεραμίδια Gerard

Τα μεταλλικά κεραμίδια Gerard αποτελούνται από επάλληλες στρώσεις υλικών.

Μεταλλικά Κεραμίδια METRO

Μεταλλικά Κεραμίδια METRO μεμεγάλη ποικιλία γιά κλίση από 10° και πάνω, ηχομονωτικό, εγγύηση 30 χρόνων

  Θερμομονωτικά

Baumit NanoporFarbe

Η βαφή Baumit NanoporFarbe εφαρμόζεται σε όλα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και επιχρισμάτων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την ανακαίνιση των υπαρχόντων προσόψεων και παρέχει διαρκή καθαριότητα και εμφάνιση. Η βαφή διατίθεται όπως και το επίχρισμα σε 200 αποχρώσεις “colours of more emotion”.

Baumit NanoporPutz

Tο Baumit NanoporPutz αποτελεί το τέλειο τελικό επίχρισμα για τα συστήματα της Baumit – είτε πρόκειται για εξωτερική θερμομόνωση είτε για επιχρίσματα εξωτερικών τοίχων. Διατίθεται στα χρώματα “colours of more emotion”, 200 υπέροχα χρώματα και σε κοκκομετρίες 1 / 1.5 / 2 και 3 mm σε τριφτή διαμόρφωση.

Baumit PutzSpachtel

Σοβάς εξομάλυνσης (σπατουλαριστός) για την επίστρωση σοβάδων & επιφανειών σκυροδέματος. Επίσης ως λεπτή στρώση σοβά πάνω σε σοβάδες ανακαίνησης. Κατάλληλος για ενίσχυση μικρών επιφανειών.

Baumit SilikatPutz

Έτοιμο προς χρήση, επίχρισμα υδρύαλου σε πάστα για τελική λεπτή στρώση (φινίρισμα). Τριφτός σοβάς για εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια. Με εξαιρετική ικανότητα διαπνοής και υδατοαπωθητικές ιδιότητες.

Baumit SilikatPutz

'Ετοιμη προς χρήση τελική στρώση φινιρίσματος.

Baumit SilikonPutz

Έτοιμο προς χρήση, επίχρισμα ρητίνης σιλικόνης σε πάστα για τελική λεπτή στρώση (φινίρισμα). Τριφτός σοβάς για εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια. Με ικανότητα διαπνοής και ιδιαίτερα υδατοαπωθητικές ιδιότητες.

Baumit UniversalGrund

Έτοιμο προς χρήση, γενικής χρήσης αστάρι προεπεξεργασίας για εξομάλυνση των απορροφήσεων & αστάρι πρόσφυσης

DUROCOLOR POWDER - P

Υδατοδιαλυτές χρωστικές σε μορφή πούδρας για την δημιουργία έγχρωμων σοβάδων. Βινυλικές ρητίνες, σε μορφή πούδρας, επικαλυμμένες με έγχρωμα ανόργανα οξείδια. Με υψηλή αντοχή στα αλκάλια των σοβάδων, φωτοσταθεροποιητές και φίλτρα U.V. στη σύνθεσή τους, εξασφαλίζουν διαχρονική σταθερότητα των αποχρώσεων. Προσφέρονται σε δοσομετρικά ακριβή συσκευασία, κατάλληλη για τη δημιουργία των 24 αποχρώσεων του χρωματολογίου το προϊόντος. Ιδανικές για τον εγχρωματισμό των σοβάδων τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER DS-74 & DS-75, των νέων ελαστικών σοβάδων HYDROSTOP PLASTER ELASTIC καθώς και του σοβά μιας στρώσης DUROSTICK D-42 ΟΝΕ COAT. Υδατοδιαλυτές, φιλικές στον χρήστη και το περιβάλλον.

DUROSTICK DS-460

Υαλόπλεγμα οπλισμού τσιμεντοειδών επαλειφόμενων στεγανωτικών στρώσεων & στόκων εξομάλυνσης. Δίχτυ από Fiberglass για τον καθολικό οπλισμό τσιμεντοειδών, στεγανωτικών επιστρώσεων και ρητινούχων στόκων εξομάλυνσης τσιμεντοσανίδων με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 75 g/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τις τριχοειδείς ρηγματώσεις που προέρχονται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές. Γεφυρώνει και ενισχύει τσιμεντοειδείς στεγανωτικές στρώσεις σε μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, δεξαμενές και υδατόπυργους

DUROSTICK ULTRACOLL THERMO

Ινοπλισμένη κόλλα θερμομονωτικών πλακών για τοίχους & ταράτσες. Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με ρητίνες, οι οποίες της προσδίδουν ιδιαίτερη ελαστικότητα, υψηλή πρόσφυση και συγκολλητική δύναμη σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης ή εξηλασμένης πολυστερίνης σε τοιχία από μπετόν, σοβά ή τούβλα Η κόλλα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. To προιόν συμμετέχει στο ολοκληρωμένο σύστημα θερμοστεγάνωσης ταρατσών COOL ROOF, καθώς και στο ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων THERMO SEAL της DUROSTICK.

ECAP

Προκατασκευασμένη θερμομονωτική πλάκα EPS 100 θερμοπρόσοψης κτιρίων

EDILFIBER

Το μονωτικό, φιλικό προς το περιβάλλον 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο Το EDILFIBER είναι ένα υψηλής αξίας οικολογικό, θερμομονωτικό και ηχοαπορροφητικό υλικό, κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανακύκλωση μπουκαλιών ΡΕΤ, είναι προιόν ανακύκλωσης με χαμηλό ποσοστό γκρίζας ενέργειας.

FIXOTHERM SUPER white

Υψηλής ποιότητας κόλλα και βασικό επίχρισμα για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ΣΕΘ-ETICS)

FIXOTHERM white

Κόλλα και βασικό επίχρισμα για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

HYDROSTOP PLASTER PRIMER

Αστάρι προετοιμασίας έγχρωμων σοβάδων. Υδατοδιαλυτό ακρυλικό μικρομοριακό αστάρι, ιδανικό για την προετοιμασία των επιφανειών που πρόκειται να δεχθούν έγχρωμους σοβάδες. Με υψηλή διεισδυτικότητα, εμποτίζει τις επιφάνειες χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν τις διαβρώνει και μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα τους διατηρώντας την διαπνοή τους. Διασφαλίζει την προστασία των τελικών σοβάδων από το πρόωρο επιφανειακό στέγνωμα απομακρύνοντας τον κίνδυνο παρουσίασης ρωγμών.

Hydrostop Plaster ΕLASTIC

Αδιάβροχος ελαστικός τσιμεντοειδής σοβάς 24 αποχρώσεων - Λεἰος

Hydrostop Plaster ΕLASTIC

Αδιάβροχος ελαστικός τσιμεντοειδής σοβάς 24 αποχρώσεων – Γραφιάτο

ISOMAT AK-THERMO

Ινοπλισμένη, ρητινούχα κόλλα με βάση το τσιμέντο. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης κι εξηλασμένης πολυστερίνης στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων. Επιπλέον, οπλισμένη με υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών και αποτελεί έτσι το ιδανικό υπόστρωμα για το σοβά που θα ακολουθήσει.

IZITHERM

Οικολογικό ηχοαπορροφητικό - Θερμομονωτικό υλικό από θερμοσυγκολλητές ίνες πολυεστέρα, δεν έχει απώλεια ινών, δεν είναι καρκινογόνο, δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες που επικρατούν, όπως υγρασία, καιρικές συνθήκες, χημικά, λάδια, οξέα κ.λ.π, είναι ανακυκλώσιμο, αυτοσβενύμενο (class I), με πολύ μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και μοναδικό στην απορρόφηση χαμηλών συχνοτήτων.

KeiFom TA-35

ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ

MAIANO Naturtherm-KE

Το NATURTHERM-KE είναι ένα πρωτοποριακό θερμομονωτικό και ηχομονωτικό υλικό από κέναφ. Οι ίνες του κέναφ προέρχονται από ιταλικές βιολογικές καλλιέργειες. Διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία πάχους και πυκνότητας σύμφωνα με τις ανάγκες εφαρμογής του

MAIANO Sintherm-FR

MARMOCRET PLUS

Τσιμεντοειδούς βάσης, ρητινούχος, έγχρωμος, υδαταπωθητικός σοβάς. Κατάλληλος για την κατασκευή λείων ή αδρών επιφανειών (FINE/DECOR), σε υποστρώματα με ιδιαίτερες απαιτήσεις ελαστικότητας και πρόσφυσης. Αναμιγνύεται μόνο με νερό. Σε συνδυασμό με την ινοπλισμένη κόλλα Isomat AK-THERMO χρησιμοποιείται ως σύστημα για την εξωτερική θερμομόνωση κατασκευών.

MARMOCRYL

Ακρυλικός, έτοιμος προς χρήση, λευκός ή έγχρωμος, υδαταπωθητικός σοβάς. Κατάλληλος για τη διαμόρφωση λείων ή αδρών επιφανειών (FINE/DECOR). Καταργεί την ανάγκη βαφής των όψεων. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας και της άριστης πρόσφυσης που διαθέτει, είναι ιδανικός ως τελική επίστρωση στις κατασκευές εξωτερικής θερμομόνωσης κατασκευών.

Marsipus XPS (FL) Δαπέδων

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Δαπέδων

Marsipus XPS (RF) Δωμάτων

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Δωμάτων

Marsipus XPS (WL) Τοιχοποιίας

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Τοιχοποιίας

N-THERMON

Καινοτομικό πιστοποιημένο σύστημα εσωτερικής θερμομόνωσης για επισκευές και ανακαινίσεις.

NATURTHERM KE

Φυτική Φυσική Ίνα Βιολογικό Θερμομονωτικό – Ηχοαπορροφητικό υλικό από ίνες Kenaf προερχόμενες από την καλλιέργεια κάνναβης, οι οποίες πλέκονται και θερμοσυγκολλώνται τρισδιάστατα, και ενισχύονται με την προσθήκη ενός μικρού μέρους ινών πολυεστέρα.

NATURTHERM WO

Βιολογικό Ηχοαπορροφητικό και θερμομονωτικό υλικό από το μαλλί του προβάτου, είναι από τα αρχαιότερα μονωτικά που χρησιμοποιούσαν στις πρωτόγονες κατοικίες, είναι το ιδανικό υλικό για την κατασκευή σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής δόμησης.

NEOROOF

Νέας γενιάς στεγανωτικό ταρατσών , διατηρεί τη λευκότητα στο χρόνο. Υψηλής απόδοσης, ανακλαστικότητας και εκπομπής θερμότητας

NEOTHERM AC (Πληροί τις απαιτήσεις LEED)

Aντισυμπυκνωτική βαφή με θερμομονωτικές ιδιότητες, εφαρμόζεται ως τελικό χρώμα του συστήματος Ν-Τhermon

POLIPLUS BLU

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (3-6mm) για τελική πυκνότητα 250 Kg/m3.

POLIPLUS FEIN

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) για τελική πυκνότητα 300 Kg/m3.

POLIPLUS SPEED

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα ταχείας πήξεως αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά, άμμο, και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) για τελική πυκνότητα 400 Kg/m3.

POLIPLUS XX

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά , άμμο, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες για τελική πυκνότητα 500 Kg/m3.

POLIPLUS XXLight

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες πολυπροπυλενίου για τελική πυκνότητα 350 Kg/m3.

POLITERM BLU

Ειδικά επεξεργασμένοι κόκκοι παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης με ομοιόμορφη κοκκομετρική διαβάθμιση (Ø 3-6mm), τέλεια σφαιρικοί, ελεγχόμενης πυκνότητας, προ-αναμεμειγμένοι με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α.

POLITERM BLU FEIN

Ειδικά επεξεργασμένοι κόκκοι παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης με ομοιόμορφη κοκκομετρική διαβάθμιση (Ø 2mm), τέλεια σφαιρικοί, ελεγχόμενης πυκνότητας, προ-αναμεμειγμένοι με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α.

POLITERM BLU FEIN READY MIX

Σφαιρίδια (Ø 2mm) διογκωμένης πολυστερίνης (E.P.S), επεξεργασμένα με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α. για την παρασκευή Θερμομονωτικών Ελαφροσκυροδεμάτων, σταθερής κοκκομετρικής διαβάθμισης

POLITERM BLU READY MIX

Σφαιρίδια (Ø 2mm) διογκωμένης πολυστερίνης (E.P.S), επεξεργασμένα με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α. για την παρασκευή Θερμομονωτικών Ελαφροσκυροδεμάτων, σταθερής κοκκομετρικής διαβάθμισης, σχεδιασμένο για ανάμειξη & άντληση με βαρέλες σκυροδέματος.

SILATEX REFLECT

Ανακλαστική ελαστομερής υγρομονωτική βαφή με θερμομονωτικές ιδιότητες. Ανακλά την ηλιακή ακτινοβολία

StoTherm Classic

Το StoTherm Classic είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto AG αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για ποιότητα και αντοχή.

SUPER CANALEE ALU

Αντικραδασμικό-Θερμομονωτικό υλικό, ιδανικό για ανάκλαση θερμότητας στην ενδοδαπέδια θέρμανση, από διογκωμένο φύλλο πολυαιθυλενίου

TEKTOTERM

Ο θερμοσοβάς TEKTOTERM είναι προ-αναμεμιγμένο ξηρό κονίαμα σοβαντίσματος υψηλής θερμομονωτικής απόδοσης αποτελούμενος από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2 mm Ø) με ειδικά πρόσθετα

THERMOBOND

Το TERMOBOND είναι πάνελ φτιαγμένο από θερμοσυγκολλητές ίνες πολυεστέρα.

Θερμομόνωση & στεγανοποίηση δώματος

Η σωστή και αποτελεσματική θερμομόνωση του δώματος είναι μία εργασία που στην Ανδρέου Α.Ε. τη γνωρίζουμε πολύ καλά.

Θερμομόνωση δαπέδων

Η ΑΝΔΡΕΟΥ α.ε. γνωρίζει, ότι η σύγχρονη κατασκευή, απαιτεί τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου, και για αυτό χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα θερμομονωτικά ελαφροσκυρόδεματα της σειράς THERBOBETO για το γέμισμα και ταυτόχρονα τη θερμομόνωση και ηχομόνωση των δαπέδων.

Θερμομόνωσης Πυλωτής

Πετροβάμβακας 24-HTB-620


  Ηχομονωτικά

AKOUSIN 2

Οι ηχομονωτικές-αντικραδασμικές αναρτήσεις Akousin-2 έχουν χαμηλή ιδιοσυχνότητα, μεγάλη ευκολία χρήσης και χαμηλό κόστος και χρησιμοποιούνται κυρίως σε ψευδοροφές γυψοσανίδων αλλά και σε κάθε είδους μεταλλικό σκελετό. Προσφέρουν θεαματικά ηχομονωτικά αποτελέσματα σε Studio, Κέντρα διασκέδασης,Clubs, Κινηματογράφους, Συνεδριακές αίθουσες, Μηχανοστάσια καθώς και σε οικιακές ηχομονώσεις.

Baumit MPA 35

O κλασσικός σοβάς μηχανής ασβέστη/τσιμέντου. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να τριφτεί ή να εξομαλυνθεί για υπόστρωμα. Μέγιστος κόκκος 2mm

CIRMIX FLEX

Eύκαμπτο αυτοκόλλητο σύνθετο φύλλο δύο υλικών υψηλής ηχομονωτικής αξίας RW500= 28db. Εξειδικευμένο προϊόν για την ηχομόνωση σωλήνων αποχέτευσης και άλλων εφαρμογών.

ECOSILENT SYSTEM

Σύστημα δύο υλικών πάχους 8mm (ISOLNOISE 3mm+ ISOLPIU 5mm), ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης, που δημιουργείται στην επιφάνεια των δαπέδων κάθε είδους κτιρίων.

ISELDOG

Αντικραδασμικές εδράσεις.

Lignokustik alpha S / alpha P

Οι σανίδες alpha, είναι διάτρητες ηχοαπορροφητικές-ακουστικές σανίδες, γραμμικής διάτρησης, αποτελούμενες από πυρήνα MDF, για χρήση σε τοίχους και ψευδοροφές

MANTOPHON PBX

Εύκαμπτο Σύνθετο ηχομονωτικό – αντικραδασμικό υλικό γενικής χρήσης πολλαπλής λειτουργίας, αποτελούμενο από δύο αντικραδασμικά φύλλα πάχους 3mm το καθένα με ένα ενδιάμεσο φύλλο μολύβδου πρώτης τήξης 0,35mm, ώστε να μην είναι καρκινογόνο, συνολικού πάχους 6,35 mm.

Nda Ecoroll

Υψηλής πυκνότητας ηχομονωτικό υπόστρωμα, για κτυπογενής ήχους για χρήση στις περισσότερες κατασκευές

PHONOPAR

Αντικραδασμικό υλικό που κατασκευάζεται από ίνες πολυεστέρα με επικάλυψη φιλμ πολυαιθυλενίου. Είναι υποαλλεργικό με υψηλή αντοχή στη συμπίεση.

SONIK

Ηχομονωτικό υλικό επένδυσης σωλήνων αποχετεύσης, με τοποθέτηση εξωτερικά των σωλήνων κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Η ηχομονωτική αξία του συστήματος είναι 11db(A) για πάχος υλικού 5χιλ.

Texaa VIBRASTO

Ηχοαπορροφητικές επενδύσεις για τοίχους και οροφές

TEXDECOR EOS Horizon

Υφασμάτινες Ηχοαπορροφητικές Επενδύσεις με Αντιβακτηριακή Προστασία

THERBOBETO

Η ηχομόνωση έχει σκοπό να ελέγξει τη μετάδοση κάθε ανεπιθύμητου ήχου

  Επισκευαστικά

DUROCRET

Ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή λουκιών κλπ. Πιστοποιημένο ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου PCC R2, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-3.

DUROFIX

Επισκευαστικό πολυμερικό ινοπλισμένο κονίαμα για πάχος έως 60 mm ανά στρώση. Επισκευαστικό, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, υψηλών μηχανικών αντοχών, για επικαλύψεις πάχους έως 60 mm ανά στρώση, μη συρρικνούμενο, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παρέχει υψηλή εργασιμότητα, πρόσφυση, αντοχή στον παγετό, στις κρούσεις και στην υγρασία. Λόγω των υδραυλικών συνδετικών, των ειδικών πολυμερών, των επιλεγμένων αδρανών και των συνθετικών ινών που περιέχει, δε σκάει και δεν κρεμάει στα μεγάλα πάχη. Το DUROFIX επισκευάζει όλες τις κατασκευαστικές ατέλειες σε πάχος μέχρι 6 cm, με μια στρώση, χωρίς καλούπωμα και είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες επισκευής σκυροδέματος, αποκατάστασης σπασμένων γωνιών σε σκαλοπάτια, μπαλκόνια, κολώνες, καθώς και για τη δημιουργία λουκιών, σοβατεπί, γωνιών κ.ά.).

DUROFLEX-PU

Ελαστομερές πολυουρεθανικό σφραγιστικό υψηλής πρόσφυσης. Ελαστική μαστίχη αρμών, ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσης. Είναι μηχανικά ανθεκτική, δε λαδώνει και αντέχει στον ήλιο και το χιόνι. Δεν επηρεάζεται από το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται και είναι αποτελεσματική για σφραγίσεις αρμών πλάτους 6-30 mm και βάθους 3-15 mm.

DUROSTICK D-33

Ενέσιμη εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών. Eνέσιμη, εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Λεπτόρρευστη, επιτρέπει την αποκατάσταση λεπτών ρωγμών. Με μηδενική συρρίκνωση, παρουσιάζει υψηλή πρόσφυση στο σκυρόδεμα και το χάλυβα. Έχει υψηλή αντοχή σε θλίψη, κάμψη και οξέα. Δεν επηρεάζεται από τα αλκάλια, τον παγετό και την υγρασία. Η D-33 χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ρητινενέσεων σε ρηγματώσεις του σκυροδέματος πλάτους 0,1-1 mm. Συνιστάται για την επισκευή ρωγμών σε γέφυρες, υπόγειες σήραγγες, φράγματα, κολόνες, δοκάρια που ρηγματώνουν από υπερφόρτωση, σεισμό κ.ά. Εξασφαλίζει την πλήρη αποκατάσταση, επαναφέροντας την αρχική συνοχή του δομικού στοιχείου. Αποτελεί το καταλληλότερο υλικό συγκόλλησης νέου σε προϋπάρχον σκυρόδεμα. Παρέχει τη μοναδική λύση για την εκ των υστέρων εμφύτευση μεταλλικού οπλισμού σε οριζόντια ή και κάθετη επιφάνεια σκυροδέματος. Κολλά όμοια και ανόμοια υλικά πλην πολυαιθυλενίου και Teflon, προσφέροντας ισχυρότατη, ασφαλή συγκόλληση.

DUROSTICK D-38

Εποξειδικός οικοδομικός στόκος - κόλλα 2 συστατικών. Επαγγελματική κόλλα γκρι χρώματος, σε μορφή στόκου, χωρίς διαλύτες. Έχει μεγαλύτερο όριο θραύσης από το σκυρόδεμα και υψηλή πρόσφυση. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα οξέα, τα αλκάλια, τα άλατα, το θαλασσινό νερό, ενώ δε συρρικνώνεται. Η D-38 χρησιμοποιείται για την επισκευή βλαβών στο σκυρόδεμα και τη σφράγιση ρωγμών όπου πρόκειται στη συνέχεια να εφαρμοστεί ενέσιμη εποξειδική ρητίνη DUROSTICK D-33. Επίσης, χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση όμοιων και ανόμοιων οικοδομικών και βιομηχανικών υλικών, όπως μέταλλα, πολυεστέρας, γυαλί, πέτρες, ινοπλισμένη τσιμεντοκονία κ.ά. Είναι κατάλληλη για τη στερέωση μπετoβεργών επέκτασης, την αγκύρωση μηχανημάτων και τη στερέωση μεταλλικών μανδύων σε κολώνες από σκυρόδεμα.

DUROSTICK D-66 Repair

Επισκευαστικός στόκος για έντονες ρωγμές & οπές εξωτερικών & εσωτερικών χώρων. Επισκευαστικός, ινοπλισμένος, λευκός ρητινούχος στόκος, τσιμεντοειδούς βάσης, εμπλουτισμένος με κεραμικά σφαιρίδια. Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές, την πολύ καλή εργασιμότητα και την άρρηκτη πρόσφυση του σε σοβά και μπετόν, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Δεν ‘’κρεμάει’’, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καλούπωμα και δεν επιτρέπει την επανεμφάνιση ρηγματώσεων. Γεμίζει με μια στρώση, ρωγμές και οπές πλάτους 20 mm και βάθους 30 mm, παρουσιάζοντας μηδενική συρρίκνωση.

DUROSTICK DS - 4160

Υαλόπλεγμα οπλισμού θερμοπροσόψεων. Δίχτυ από Fiberglass, για τον οπλισμό των επιχρισμάτων σε συστήματα θερμοπροσόψεων, με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 160 gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τη ρηγμάτωση που προέρχεται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές.

DUROSTICK DS-240

Ταχύπηκτο επισκευαστικό μη συρρικνούμενο τσιμεντοκονίαμα. Έτοιμο κονίαμα, μη συρρικνούμενο, ταχείας πήξης και ωρίμανσης, με πολυμερή, πυριτικά αδρανή, ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια και ίνες πολυπροπυλενίου υψηλής αντοχής. Δεν ρηγματώνεται και προσφέρει στις επιφάνειες εντυπωσιακή σκληρότητα. Διακρίνεται για την υψηλή ανθεκτικότητα του στο χρόνο, την υγρασία, το αλκαλικό περιβάλλον καθώς και την θλίψη, την κρούση και τους κραδασμούς. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της προδιαγραφής EN 1504-3 για επισκευαστικά κονιάματα ομάδας R4. Το DUROSTICK DS-240 είναι κατάλληλο για την επισκευή βιομηχανικών δαπέδων, την αποκατάσταση της γεωμετρίας φρεατίων, ανθρωποθυρίδων και γενικά οδικών και ειδικών κατασκευών. Συνιστάται για χρήση σε κάθε επισκευή που είναι απαραίτητο να γίνει γρήγορα για να παραδοθεί στην κυκλοφορία, όπως οδικά έργα, αεροδρόμια κ.λπ.

DUROSTICK DS-POLYMER

Eλαστομερές σφραγιστικό & συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων. Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες, για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Προσφέρει υψηλή συγκολλητική δύναμη και υψηλή ελαστικότητα. Εξαιρετικά ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV, στην υγρασία, στο όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Αντιμουχλικό, δεν κιτρινίζει, είναι άφλεκτο και βάφεται. Προσφύεται ισχυρά σε πορώδεις και μη επιφάνειες χωρίς να απαιτεί προηγουμένως, αστάρωμα. Διατίθεται σε 32 αποχρώσεις χρωματολογίου.

DUROSTICK PRIMER-PU

Aστάρι πολυουρεθανικού σφραγιστικού. Μείγμα ισοκυανικών προπολυμερών, κατάλληλο για την αύξηση της πρόσφυσης κάθε τύπου πολυουρεθανικού σφραγιστικού που πρόκειται να εφαρμοστεί σε πορώδεις επιφάνειες. Η βελτίωση της πρόσφυσης των σφραγιστικών μετά την εφαρμογή του ασταριού στην επιφάνεια, εξασφαλίζει μακροχρόνια άρρηκτη συγκόλληση. Το PRIMER-PU εφαρμόζεται σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, σοβά, τούβλα, κεραμίδια, τσιμεντοσανίδες porobeton, μάρμαρα, πολυεστέρα, ακρυλικό κ.ά. Είναι απαραίτητο στους αρμούς διαστολής ταρατσών και στις κάσες πορτών και παραθύρων καθώς και στις συμβολές οριζόντιων και κάθετων επιφανειών.

DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Σιλικονούχος βαφόμενος ακρυλικός στόκος. Στεγανοποιητικό, λευκό σφραγιστικό, σχεδόν άοσμο, χωρίς διαλύτες, με υψηλή ελαστικότητα που διαρκεί. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση ακόμη και σε πολύ πορώδεις επιφάνειες. Έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση, δεν επηρεάζεται από το αλκαλικό περιβάλλον των αρμών και βάφεται αφού στερεοποιηθεί. Προσφέρει ελαστικές σφραγίσεις σε οικοδομικές εφαρμογές, πλάτους 1-20 mm. Προσφύεται σε όλα σχεδόν τα δομικά υλικά, όπως μπετόν, σοβά, γύψο, τούβλα, κεραμίδια, ξύλο, αλουμίνιο κ.ά. Είναι απαραίτητος σε ελαιοχρωματιστές για την πλήρωση αρμών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αφού καλύπτει τριχοειδείς ρωγμές σε τοίχους, μετά το αστάρωμα και πριν από τη βαφή με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα.

DUROSTICK ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, λεπτόκοκκος 1 - 10 mm. Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές πολυμερικές ρητίνες. Η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι υαλώδης, υδαταπωθητική, δε συγκρατεί ρύπους και βακτηρίδια, παρουσιάζει χρωματική σταθερότητα και ομοιομορφία, καθαρίζεται και δουλεύεται εύκολα. Είναι ανθεκτικός στην υγρασία και την τριβή. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά ΕΝ 13888. Eίναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 1-10 mm, κεραμικών πλακιδίων, γρανιτών και ψηφίδων, σε δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ακόμη και βαριάς κυκλοφορίας (αεροδρόμια, super markets, εστιατόρια) καθώς και σε χώρους με έντονη υγρασία όπως μπάνια, βεράντες, ταράτσες και κουζίνες.

DUROSTICK ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Αντιμουχλική σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας. Σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας που διαρκεί, με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες. Αντιστέκεται στους μύκητες, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτική σε απορρυπαντικά, οξέα και αλμυρό νερό. Σταθεροποιείται γρήγορα αντιδρώντας με την υγρασία, ενώ παρουσιάζει εξαιρετική συγκολλητική δύναμη και μακροχρόνια αντοχή ακόμη και σε αρμούς έντονης κινητικότητας, χωρίς να σκάει και να ξεφλουδίζει. Η σιλικόνη DUROSTICK χρησιμοποιείται χωρίς αστάρι σε υλικά όπως πορσελάνη, γυαλί, κεραμικά, εμαγιέ, πολυεστέρα, ανοξείδωτα ή ανοδιωμένα αλουμίνια, βερνικωμένα ξύλα για τη σφράγιση αρμών πλάτους 3-40 mm, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι απαραίτητη για τη σφράγιση αρμών σε πάγκους κουζίνας, ανοξείδωτους νεροχύτες, περιμετρικά σε νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες από πορσελάνη ή πλαστικό, βιομηχανικούς χώρους όπου δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη μυκητών. Συνιστάται για τη σφράγιση και συναρμολόγηση κατασκευών από τζάμι, αλλά και για πληθώρα υδραυλικών, ψυκτικών και ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

DUROWOOD DS-POLYMER

Ελαστομερές σφραγιστικό & συγκολλητικό για ξύλινες επιφάνειες. Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό νέας τεχνολογίας, αντιμυκητικό, χωρίς διαλύτες. Διατίθεται σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις ξύλου με δυνατότητα βαφής με βερνίκι νερού ή διαλύτου αμέσως μετά το στέγνωμά του. Προσφύεται σε κάθε τύπο ξύλου χωρίς αστάρι, προσφέροντας άρρηκτη ελαστική σφράγιση. Δεν επηρεάζεται από την υγρασία και διατηρεί την απόχρωση του ανεπηρέαστη στο πέρασμα του χρόνου. Το DUROWOOD DS-POLYMER είναι κατάλληλο για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους. Εξασφαλίζει τη στεγανότητα των παρκέτων αφού η υψηλή ελαστικότητά του τα διαφυλάσσει από τις τάσεις εφελκυσμού που δημιουργούνται. Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων παρκέτων που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, καθώς και τους αρμούς που προκύπτουν κατά την τοποθέτησή τους με ανόμοια υλικά όπως μάρμαρα, πέτρες, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. Ιδανικό για την τοποθέτηση ξύλινων αρμοκάλυπτρων, περιμετρικά των πορτών, των παραθύρων και οροφών, αποφεύγοντας το κάρφωμα.

EPOXOL PUTTY

Θιξοτροπικό εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών (1:1) με μεγάλες αντοχές σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις. Κατάλληλο για εργασίες βλητρώσεων

HYGROSMART-ADHESIVE A100

Το HYGROSMART-ADHESIVE A100 είναι υψηλής αντοχής κόλλα πλακιδίων, με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με τροποποιημένα πολυμερή.

HYGROSMART-IMBER

Το HYGROSMART-IMPER είναι υψηλής τεχνολογίας στεγανωτικό κονίαμα, που αποτελείται από τσιμέντο, στεγανοποιητικές ρητίνες και ανόργανα πολυμερή ενός συστατικού με εύκολη εφαρμογή και εξαιρετική εργασιμότητα.

HYPERLATEX

Το HYPERLATEX είναι πολυακρυλικό γαλάκτωμα, το οποίο χρησιμοποιείται σαν πρόσμηκτο κονιαμάτων τσιμέντου, για την ενίσχυση της πρόσφυσης.

HYPERSEAL-25LM-S

Το HYPERSEAL -25LM-S είναι καινοτόμος πολυουρεθανική μαστίχη για σφράγιση αρμών συστολής διαστολής. Περιέχει τεχνολογία πολυουρεθάνης σε συνδυασμό με υβριδική τεχνολογία οπότε και προκύπτει μαστίχη με εξαιρετικές ικανότητες.

MEGACRET-40

Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών αντοχών, ινοπλισμένο. Κατάλληλο για επισκευές υψηλών απαιτήσεων σε στοιχεία σκυροδέματος. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 40 mm ανά στρώση, με μυστρί ή εκτόξευση. Πιστοποιημένο ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου CC R4, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-3.

MEGAGROUT-100

Χυτό, μη συρρικνούμενο τσιμεντοκονίαμα υψηλών αντοχών, για επισκευές και ενισχύσεις. Κατάλληλο για κατασκευή μανδυών ή πλήρωση κενών σε στοιχεία σκυροδέματος. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 100 mm. Πιστοποιημένο ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου CC R4, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-3.

NEOCRET

Υψηλών αντοχών ινοπλισμένο τσιμεντοειδές κονίαμα για επισκευαστικές εργασίες δομικών στοιχείων.

NEOREP

Iνοπλισμένο μη συρρικνούμενο επισκευαστικό κονίαμα για αποκατάσταση φθαρμένων ή σπασμένων τμημάτων από μπετόν (π.χ. κολώνες, δοκάρια, πλάκες, σκαλοπάτια, πλευρές εξωστών, τρύπες από φουρκέτες)

NEOTEX PU JOINT

Υψηλής ελαστικότητας και προσφυτικότητας πολυουρεθανική μαστίχη ενός συστατικού για πλήθος βιομηχανικών, ναυπηγικών και οικοδομικών εργασιών

RUST FREE POWDER

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού

SUPER FLEX POWDER

Εύκαμπτο ινοπλισμένο τσιμεντοειδές σφραγιστικό για ρωγμές 1 - 15mm. Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια. Θιξοτροπικό, με μηδενική συρρίκνωση προσφύεται ισχυρά σε κάθε πορώδη και μη επιφάνεια σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νερά, συνδυάζοντας άριστη σφραγιστική και στεγανωτική δράση. Δεν παρουσιάζει σκασίματα όταν στεγνώσει, ακόμα και σε γεμίσματα βάθους 20 mm. Χρωματίζεται με χρωστικές σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – C σε 96 ανεξίτηλες αποχρώσεις ή βάφεται με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα 24 ώρες μετά την εφαρμογή του.

THORO STRUCTURITE LIGHT

Ελαφρύ κονίαμα ενός συστατικού για δομικές επισκευές.

THORO STRUCTURITE R4

Ταχύπηκτο επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού.

VIMACRET

Έτοιμο ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα

VIMACRET POWER

Εύχυτο, μη συρρικνούμενο, ρητινούχο επισκευαστικό κονίαμα υψηλών αντοχών.

VIMACRET RAPID

Ταχύπηκτο ρητινούχο και ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα

VIMACRET-F

Ινοπλισμένο ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα Ενδείκνυται για επισκευές σκυροδέματος, κατασκευή λουκιών

VIMAFER-C

Ρητινούχο επαλειφόμενο τσιμεντοκονιάμα

VIMAPLAN

Ρητινούχος τσιμεντόστοκος

VIMEPOX MORTAR

Εποξειδική πάστα δύο συστατικών Θιξοτροπικό συγκολλητικό, σφραγιστικό

VIRENOL

Βελτιωτική ρητίνη κονιαμάτων Πρόσθετο με βάση πολυμερή για τσιμεντοκονίες, σοβάδες, συγκολλητικές στρώσεις μαρμάρων.

WATERFIX

Τσιμέντο υπερταχείας πήξης

  Συγκολλητικά Σκυροδέματος

Baumit KlebeSpachtel

Κονία σε σκόνη, με βάση το τσιμέντο, κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών, εξομάλυνση υποστρωμάτων και για επίστρωση υαλοπλέγματος.

EPOXOL ΕΧΤRA

Εποξειδικό σύστημα (3:1) για τη στατική συγκόλληση παλαιού με νέο μπετόν, κατάλληλo για ρητινενέσεις.

FIBERPLUS 18 mm

Ίνες πολυπροπυλενίου για οπλισμό μπετόν.

NEOBOND

Eιδικό ακρυλικό γαλάκτωμα για συγκολλήσεις παλαιού με νέο μπετόν.

POLIPLUS MAX

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα υψηλών μηχανικών αντοχών αποτελούμενο απο επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά, άμμο, και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) για τελική πυκνότητα 800 Kg/m3.

THOROBOND

Πολυβυνιλική ένωση (PVA) σε διάλυμμα νερού με παχύρευστη κολλώδη μορφή. Είναι έτοιμο προς χρήση και απλώνεται εύκολα με βούρτσα ή ρολλό.

VIRESIN

Οικοδομική ρητίνη

  Υδραπωθητικά

AQUAMAT-F

Eίναι ένα έτοιμο προς χρήση υδατικό διάλυμα με βάση υδρόφοβες πυριτικές ενώσεις. Με τη χρήση του AQUAMAT-F επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός οριζόντιου φραγμού κατά της ανερχόμενης υγρασίας στη βάση των τοίχων. Η εφαρμογή του γίνεται μέσω έκχυσης σε διατρήματα (οπές), που διανοίγονται κοντά στη βάση του τοίχου και καθ\' όλο το μήκος του.

AQUASMART - PU PAINT

Το AQUASMART - PU PAINT είναι υλικό δυο συστατικών, υδατοδιαλυτό, αλιφατικό, που χρησιμοποιείται ως υδρόφοβη πολυουρεθανική βαφή με εξαιρετικές ιδιότητες σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

Baumit Stellapor Top

Υδατοαπωθητικό επίχρισμα με μεγάλη διαπνοή, που αποτελεί την τέλεια λύση για νέες και υπάρχουσες οικοδομές. Για μακροχρόνια αισθητική στο σπίτι σας και είναι διαθέσιμο ευχάριστο κλίμα στο χώρο σας.

D-80 HYDROSTOP elastic

Στεγανωτικό ελαστομερές χρώμα. Ελαστομερές στεγανωτικό και χρώμα μαζί, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές κάθετες επιφάνειες - τοίχους. Εφαρμόζεται σε νέες ή ήδη βαμμένες επιφάνειες, καλύπτει τριχοειδή και μικρορωγμές και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Θωρακίζει τις επιφάνειες παραμένοντας ελαστικό (από -20°C έως 80°C) και εξαιρετικά ανθεκτικό στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές, την έντονη ηλιοφάνεια, τη διαρκή υγρασία το χιόνι και τον παγετό, σε αστικό, ορεινό ή παραθαλάσσιο περιβάλλον. Με υψηλή λευκότητα και μεγάλη καλυπτικόπτητα, χαρίζει διαχρονικά, άψογα φινιρισμένες τελικές επιφάνειες, χωρίς να απαιτεί επαναβαφή με άλλο ακρυλικό χρώμα. Χρωματίζεται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Color Collection της DUROSTICK.

DUROSTICK ΕLASTIC

Ελαστική κόλλα για κάθε τύπο πλακιδίων. Συγκολλητικό υλικό ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, λευκό, ενισχυμένο με ρητίνες ακρυλικής βάσης σε μορφή σκόνης και επιλεγμένα αδρανή χαμηλής απορροφητικότητας σε νερό. Η μοναδική ελαστική συγκολλητική του δύναμη εξασφαλίζει την κάθε επένδυση από τυχόν αποκολλήσεις, προερχόμενες από δονήσεις σκαπτικών μηχανημάτων εργαζόμενων σε γειτονικούς χώρους ή από ελαφρές σεισμικές δονήσεις και έντονες συστολοδιαστολές. Δεν επηρεάζεται από τη μόνιμη παρουσία υγρασίας. Ξεχωρίζει για την υψηλή του θιξοτροπία, που του επιτρέπει επιστρώσεις σε πάχη έως 20 mm χωρίς να «κάθεται». Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση, τη μηδενική ολίσθηση και την αντοχή του στην υγρασία και τον παγετό. Η κόλλα κατατάσσεται ως C2TE S2, κατά EN 12004 και ΕΝ 12002.

DUROSTICK D-16 HYDROSTOP

Αδιαβροχοποιητικό αρμών πλακιδίων. Διαφανές υγρό εμποτισμού, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση και την προστασία των αρμόστοκων των πλακιδίων, από την υγρασία και τον πάγο. Η αόρατη προστασία που προσφέρει το DUROSTICK D-16 στην επιφάνεια των αρμών δεν επηρεάζει το χρωματισμό τους και αποτρέπει την αλλοίωση του χρώματος από το συχνό καθαρισμό λεκέδων όπως καφές, κρασί, αναψυκτικά, λάδια, μελάνι, ρύπους κατοικίδιων ζώων, λάσπες κ.ά. Οι αρμοί που παρουσιάζουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές, λόγω υψηλής θερμοκρασίας ή παγετού, στεγανοποιούνται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η απορρόφηση υγρασίας και νερού, με δύο επιστρώσεις D-16. Το D-16 προστατεύει τους αρμόστοκους αποτελεσματικά από την έκκριση αλάτων, που δημιουργούνται λόγω της απορρόφησης υγρασίας στους αρμούς. Η εύχρηστη συσκευασία του διευκολύνει την εφαρμογή, σε αρμούς πλακιδίων, γρανιτών, φυσικών ή τεχνητών πετρών καθώς και σε αρμούς υαλότουβλων. Η χρήση του συνιστάται 20 ημέρες τουλάχιστον μετά την αρμολόγηση των πλακιδίων.

DUROSTICK D-18

Σιλικονούχο υδαταπωθητικό για σοβά & μπετόν. Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού, με βάση ρητίνες σιλικόνης και διαλύτες, υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), που προσφέρει αδιαβροχοποίηση και αποτρέπει την εμφάνιση πρασινίλας στις κάθετες επιφάνειες. Προστατεύει το σοβά από την αποσάθρωση και το μπετόν από την ενανθράκωση για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι απόλυτα διαυγές, δεν κιτρινίζει, δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν γυαλίζει, δεν κολλάει όταν στεγνώσει και αντέχει σε αλκαλικό περιβάλλον. Ο συνδυασμός αδιαβροχοποίησης και διαπνοής εξασφαλίζει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

DUROSTICK DS-255

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης σοβάδων χωρίς διαλύτες. Έτοιμο προς χρήση αστάρι ειδικής ακρυλικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με χαλαζιακά αδρανή, εμπλουτισμένο με βελτιωτικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση ακόμη και σε πολύ λείες επιφάνειες. Έχει εξαιρετική αντίσταση στα αλκάλια ενώ ταυτόχρονα δρα σαν φράγμα εισερχόμενης υγρασίας, προστατεύοντας την οικοδομή από ανεπιθύμητες ζημιές. Λόγω της δομής του δεν εμποδίζει τη διαπνοή των επιφανειών. Απαραίτητο για την εξασφάλιση της πρόσφυσης των σοβάδων βασικής στρώσης, τυποποιημένων ή παραδοσιακών, σε επιφάνειες λείες ή ελάχιστα απορροφητικές. Το DUROSTICK DS-255 είναι απαραίτητο σε επιφάνειες όπου ο παραδοσιακός πεταχτός σοβάς προσφύεται δύσκολα, όπως η εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη, που τοποθετείται για μόνωση στις όψεις των κτιρίων. Αποτρέπει πιθανές αποκολλήσεις των σοβάδων σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σεισμικές δονήσεις καθώς και συρρικνώσεις των μονωτικών υλικών. Λόγω της ελαστικότητάς του απορροφά τις συστολοδιαστολές που δημιουργούνται σε μονωμένες επιφάνειες, κολώνες, μετώπες από σκυρόδεμα με την εφαπτόμενη τοιχοποιία από τούβλο, σκυρόδεμα, porobeton,τσιμεντόλιθους, κ.λπ.

DUROSTICK DS-260 QUARTZ PRIMER

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι για ξύλα & μέταλλα. Έτοιμο προς χρήση αστάρι χωρίς διαλύτες, φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον, με βάση ακρυλικές ρητίνες, χαλαζιακά αδρανή κοκκομετρίας 0,1-1 mm και ειδικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση που διατηρείται ανεπηρέαστη από την περιοδική η και συνεχή υγρασία, τους κραδασμούς τις συστολές και διαστολές των επιφανειών και το πέρασμα του χρόνου. Το αστάρωμα με χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι DS-260 επιτρέπει σε νέες ή παλαιότερες ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες, να υποδεχθούν επίχριση με λείο ή γραφιάτο – αδρό σοβά, όπως είναι ο καινοτόμος αδιάβροχος ελαστικός σοβάς HYDROSTOP PLASTER ELASTIC. Το DUROSTICK DS-260 QUARTZ PRIMER προσφέρει τη δυνατότητα να σοβατιστούν ή να επενδυθούν με πέτρες, πλακίδια ή μάρμαρα, παλιές ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.

ENVIROSEAL Β

Ενα διαφανές υδροαποθητικό υγρό για την προστασία επιφανειών εμφανών τούβλων και τοιχοποιίας με βάση το Σιλένιο.

MARMOCRET-SP

Είναι ένας σοβάς εξυγίανσης, ιδιαίτερα ανθεκτικός σε άλατα και υγρασία. Ιδιαίτερα κατάλληλος για κτίρια σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες και περιοχές που καταπονούνται από ανερχόμενη υγρασία. Επίσης ενδείκνυται για χώρους με αυξημένη υγρασία όπως μπάνια, υπόγεια κτλ. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατατάσσεται ως κονίαμα τύπου R CS II κατά ΕΝ 998-1.

NANOPRO-C

Υδατική διασπορά υψηλής διεισδυτικότητας, νανομοριακής δομής. Προστατεύει πορώδεις επιφάνειες από την υγρασία και τη δημιουργία αλάτων. Κατάλληλο για σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, αρμούς πλακιδίων, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες, επικαλύψεις φυσικών λίθων κλπ. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

PS-20

Ετοιμόχρηστο, σιλικονούχο, διαφανές αδιαβροχοποιητικό υγρό με διαλύτες. Προσφέρει εξαιρετικά υψηλή υδαταπωθητικότητα και μακρόχρονη προστασία. Eφαρμόζεται σε διάφορες επιφάνειες (φυσικούς ή τεχνητούς λίθους, άβαφο σοβά, εμφανή τοιχοποιία, διακοσμητικά τουβλάκια, κεραμίδια, πλακίδια, εμφανές σκυρόδεμα κλπ.) για την προστασία τους από την επίδραση της βροχής.

RENOLIT

Αδιαβροχοποιητικό πετρών. Σιλικονούχο, υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού, διαλύτου. Διατηρεί τη διαφάνειά του και δε δημιουργεί φιλμ λόγω της υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), εξασφαλίζοντας τη διαπνοή του υποστρώματος. Αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της πέτρας, δίνοντας την αίσθηση του βρεγμένου. Προστατεύει τη συνδετική λάσπη των πετρών από την υγρασία και τη μελλοντική αποσάθρωσή της από την επίδραση παγετού ή την απορρόφηση νερού με συνέπεια την εκροή αλάτων. Παρέχει άμεση και μακροχρόνια προστασία. Το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT είναι κατάλληλο για κάθε είδους επένδυση φυσικών ή τεχνητών πετρών τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων.

THOROCLEAR SPECIAL

Διαφανές υδροαποθητικό μείγμα σιλικόνης για μάρμαρα.

VIMASIL

Διαφανής σιλικονούχα υδαταπωθητική επάλειψη με διαλύτες

  Προστατευτικές βαφές

AcrySil

AmphiSilan

Υδροφοβικό, ματ, σιλικονούχο χρώμα εξωτερικής χρήσης. Εξαιρετικά αδιάβροχο. Διατηρεί τις προσόψεις καθαρές για μεγάλο διάστημα.

AQUASMART PU FINISH MATTE

Το AQUASMART PU-FINISH-MATTE-2K είναι υδατοδιαλυτό, αλειφατικό επίχρισμα - βαφή, δύο συστατικών. Είναι ιδανικό για χρήση ως υδρόφοβη προστατευτική επίστρωση τσιμεντοκονιαμάτων, διακοσμητικών στοιχείων, ξύλου και φυσικής ή τεχνητής πέτρας. Προσδίδει σατινέ αποτέλεσμα.

Cap-Elast

Υψηλής ποιότητας, πλαστο-ελαστικό σύστημα βαφής για την ανακαίνιση ρηγματωμένων σοβάδων σε προσόψεις και επιφανειών από μπετόν.

Disbobox 442

Eποξειδικό επίχρισμα 2 συστατικών, για εσωτερικούς χώρους, κατάλληλο για γκαράζ, αποθηκευτικούς χώρους, υπόγεια. Ανθεκτικό στην τριβή και στην τριβή από ελαστικά αυτοκινήτων. Ανθεκτικό στα πετρελαιοειδή, λάδια μηχανών και διαλύματα αλάτων. Οικολογικό, υδατοδιαλυτό. Να εφαρμόζεται μόνο από εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

DUROEPOXY FLOOR PRIMER SF

Εποξειδικό αστάρι 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Υψηλής ποιότητας διάφανο εποξειδικό αστάρι χωρίς διαλύτες. Εμφανίζει υψηλή διεισδυτική ικανότητα και σκληρότητα, η οποία του προσδίδει μεγάλη αντοχή στις τριβές. Η επάλειψή του σταθεροποιεί το υπόστρωμα με αποτέλεσμα την άρρηκτη πρόσφυση με την εποξειδική βαφή 2 συστατικών χωρίς διαλύτες DUROEPOXY FLOOR SF, που θα ακολουθήσει.

DUROEPOXY FLOOR SF

Επαλειφόμενη εποξειδική βαφή 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Υψηλής αντοχής έγχρωμη εποξειδική αυτοεπιπεδούμενη βαφή χωρίς διαλύτες, ιδιαίτερα ανθεκτική στις τριβές, τα ισχυρά οξέα και αλκάλια, τους διαλύτες, τα πετρελαιοειδή, το θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό καθώς επίσης και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η επιφάνεια που δημιουργεί διακρίνεται για την υψηλή σκληρότητα της, είναι μη απορροφητική, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και είναι κατάλληλη και για χώρους όπου απαιτείται αυστηρή υγιεινή. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -30 °C έως 100 °C και έως 60 °C σε ξηρή φόρτιση. Το DUROEPOXY FLOOR SF χρησιμοποιείται ως επαλειφόμενη επίστρωση σε δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Εφαρμόζεται σε τσιμεντοειδή υποστρώματα όπως τσιμεντοκονίες, σκυρόδεμα και αμιαντοτσιμέντο. Προστατεύει αποτελεσματικά και διακοσμεί βιομηχανικά δάπεδα τσιμεντοειδούς βάσης σε νοσοκομεία, οινοποιεία, γαλακτοβιομηχανίες, τυροκομεία, μαγειρεία, εργαστήρια, σφαγεία, πλυντήρια, γκαράζ και συνεργεία αυτοκινήτων, βενζινάδικα, πισίνες, συντριβάνια κ.ά. Οι επιφάνειες που έχουν περαστεί με DUROEPOXY FLOOR SF μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με τρόφιμα. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες αφού ασταρωθούν με DUROEPOXY FLOOR PRIMER SF π.χ. σε δάπεδα από χαλύβδινη λαμαρίνα, MDF ή νοβοπάν (εικ. 5). Η επίπαση του με ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟ της DUROSTICK κοκκομετρίας 0 - 0,5 mm, δημιουργεί αντιολισθητική επιφάνεια. Διατίθεται σε 8 RAL αποχρώσεις χρωματολογίου.

DUROFLOOR

Αυτοεπιπεδούμενο, έγχρωμο εποξειδικό σύστημα 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Προσφέρει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Είναι ανθεκτικό στα οργανικά και ανόργανα οξέα, στα αλκάλια, σε πετρελαιοειδή, στα απόβλητα, στο νερό, στο θαλασσινό νερό και σε μεγάλο αριθμό διαλυτών. Χρησιμοποιείται ως χυτή αυτοεπιπεδούμενη επίστρωση σε δάπεδα τσιμεντοειδούς βάσης, με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Είναι κατάλληλο για βιομηχανικούς χώρους, βιοτεχνίες, αποθήκες, μεγάλα καταστήματα, ξενοδοχεία, γκαράζ, χώρους μεγάλης κυκλοφορίας, πρατήρια βενζίνης, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ.

DUROFLOOR-R

Επαλειφόμενη εποξειδική επίστρωση 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Προσφέρει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα οργανικά και ανόργα-να οξέα, στα αλκάλια, σε πετρελαιοειδή, σε ορι-σμένους διαλύτες, στα απόβλητα, στο νερό, στο θαλασσινό νερό και σε μεγάλο αριθμό διαλυτών. Χρησιμοποιείται ως επαλειφόμενη επίστρωση σε δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Εφαρμόζεται πάνω σε τσιμεντοειδούς βάσης υποστρώματα, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, αμιαντοτσιμέντο καθώς και σε σιδηρές ή χαλύβδινες επιφάνειες.

DUROTOP

Σκληρυντικό επιφάνειας βιομηχανικών δαπέδων. Έτοιμο κονίαμα επίπασης νέων βιομηχανικών δαπέδων. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών απαιτήσεων, βελτιωτικά πρόσθετα και ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια υψηλής σκληρότητας. Διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στην τριβή και την κρούση. Δημιουργεί αντιολισθητική επιφάνεια και αποτρέπει τη δημιουργία σκόνης. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία δαπέδων που υπόκεινται σε αυξημένες μηχανικές καταπονήσεις. Χαρακτηρίζεται ως το οικονομικότερο σύστημα υψηλής απόδοσης και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το DUROTOP εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία, για την δημιουργία βιομηχανικών δαπέδων σε χώρους όπως: εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, μηχανουργεία, συνεργεία, βενζινάδικα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, ράμπες, χώρους φορτοεκφόρτωσης κ.λπ.

EPOXY RESIN -51-FLOORING

Το EPOXY RESIN-51-FLOORING είναι σύστημα επίστρωσης, εποξειδικής βάσεως, δυο συστατικών.

HYPERFLOOR 2K

HYPERFLOOR 2K Υλικό επίστρωσης βιομηχανικών δαπέδων, πολυουρεθανικής βάσεως δυο συστατικών αυτοεπιπεδούμενο, χωρίς διαλύτες.

NEODUR

Υψηλών αντοχών πολυουρεθανικό χρώμα δυο συστατικών για εξωτερικές επιφάνειες από μέταλλο, ξύλο, τσιμέντο, πολυεστέρα.

NEODUR VARNISH

Πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών (3,6;1,4), με ενσωματωμένα φίλτρα UV, για προστασία επιφανειών πατητής τσιμεντοκονίας.

STONE SEAL-V

Ακρυλικό διαφανές βερνίκι πέτρας Προσφέρει προστασία (υδατοστεγανότητα, ανθεκτικότητα στις χημικές επιδράσεις της ατμόσφαιρας

THOROLASTIC

Ελαστομερές, υψηλής τεχνολογίας προστατευτικό επίχρισμα για εμφανές beton και τοιχοποιία.

THOROSILCO

Mικροπορώδες υδροδιαλυτό επίχρισμα με βάση το σιλένιο για πλήρη βαφή και προστασία εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων.

VIMACRYL

Ακρυλικό χρώμα προσόψεων, υδατοδιαλυτό μπετονόχρωμα

VIMACRYL-S

Ακρυλικό χρώμα υψηλών αντοχών Ενισχυμένο υδατοδιαλυτό προστατευτικό και διακοσμητικό χρώμα με βάση ακρυλικές ρητίνες,

VIMAPLAST-F

Μυκητοκτόνο πλαστικό χρώμα

VIMEPOX F COAT

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών,με διαλύτες

VIMEPOX FLOORING

Αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες

VIMEPOX SP COAT

Εποξειδικό χρώμα υψηλών αντοχών δύο συστατικών, με διαλύτες

VIMEPOX TOP COAT

Eπαλειφόμενη εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες

VIM_PRIMER_S

Αδιάβροχο αστάρι διαλύτη για ελαστομερή στεγανωτικά και χρώματα

ΝΕΟPOX SPECIAL

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών (3:1) με μεγάλες μηχανικές,χημικές και αντιδιαβρωτικές αντοχές. Κατάλληλο για δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, συνεργείων

ΝΕΟPOX W (Πληροί τις απαιτήσεις LEED)

Νέας γενιάς υδατοδιάλυτο εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών (5:1). Φιλικό στο χρήστη, συστήνεται για εσωτερικές επιφάνειες

  Κονιοδέματα

Escumo 75

Κυψελωτό Κονιόδεμα Δαπέδων & Δωμάτων

FIBERPLUS 12 mm

Ίνες πολυπροπυλενίου για οπλισμό μπετόν.

FIBERPLUS 6 - 8 mm

Ίνες πολυπροπυλενίου για οπλισμό κονιαμάτων. Τριαξονικός δευτερεύων οπλισμός. Εκμηδενίζει τις ρωγμές λόγω πήξης του κονιάματος και θερμοκρασιακών μεταβολών. Αυξάνει τις αρχικές αντοχές, την ελαστικότητα και την αντίσταση σε τριβή και κρούση.

Tektocell

Κυψελωτό Κονιόδεμα Δαπέδων & Δωμάτων

VIMACHEM FOAM

Αφρογόνο για παραγωγή κυψελωτού κονιάματος ή ελαφρομπετόν Δημιουργεί πλήθος ομοιόμορφα κατανεμημένων μικροσκοπικών

VIMAFLOOR

Αυτοεπιπεδούμενο ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα δαπέδων Προσφέρει μια επίπεδη εξομαλυντική επίστρωση τσιμεντοειδών υποστρωμάτων πάχους

VIMAGRAN-OB

Σκληρυντικό επιφανείας βιομηχανικών δαπέδων

VIMATOL-SPL

Μειωτής νερού υψηλού βαθμού / Υπέρ-ρευστοποιητής σκυροδέματος

Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό δάπεδο

Βιομηχανικό δάπεδο γιά ψυγεία και θαλάμους

Εποξειδικό βιομηχανικό δάπεδο

Ράμπα με βιομηχανικό δάπεδο & σκληρυντικό κονίαμα


  Θερμογραφήσεις κτιρίων

Θερμογραφήσεις κτιρίων

Η ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην κτιριακή θερμογραφία (building thermography), για εξοικονόμηση ενέργειας (και για άλλες εφαρμογές). Η μέθοδος είναι εξαιρετικά συγκεκριμένη: Χρειαζόμαστε διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου (φυσική ή εξαναγκασμένη), τουλάχιστον 10 °C και όσο το δυνατόν πιο σταθερές συνθήκες μεταφοράς ροής θερμότητας.
στην κορυφή...επιστροφή

 επιχειρηματικού φόρουμ

Εγγραφείτε στον κατάλογο των ελληνικών εξαγωγικών εταιριών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.


Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» το υπουργείο, ετοίμασε μία διαδικτυακή εφαρμογή για την εισαγωγή στοιχείων προμηθευτών, συνεργείων, κατασκευαστών, που επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ενδιαφερόμενους πολίτες
 Αίτηση εγγραφής στον ΠΣΕΜ

Ο ΠΣΕΜ είναι μέλος των:

F.E.S.I.

E.i.i.F.

Εφαρμογές μόνωσης