DUROSTICK ΑΒΕΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ

μεγέθυνση κειμένου σμύκρινση κειμένου
Φιλική εκτύπωση Αποστολή σε φίλο Αγαπημένα Κοινωνικά δίκτυα


ΔιεύθυνσηΠΑΤΗΜΑ ΚΟΡΟΡΕΜΙ , ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,
Τηλεπικοινωνία 210 5598350    210 5599612
Διαδίκτυο durostick@durostic.gr    http://www.durostick.gr

Είκοσι δύο χρόνια από την ίδρυσή της, η DUROSTICK στεγάζει τις δραστηριότητες της σε ιδιόκτητο χώρο μεγάλης έκτασης στον Ασπρόπυργο Αττικής με πολυμελές, πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παραγωγική διαδικασία, μεγάλης έκτασης σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων για την διανομή των προϊόντων της. Η εταιρία εφαρμόζει σύγχρονες διοικητικές μεθόδους και διαθέτει άρτια οργανωμένο τμήμα Μάρκετινγκ καθώς και πολυπληθές τμήμα Πωλήσεων.

Η DUROSTICK αποτελεί μια εκ των πλέον επιτυχημένων και οικονομικά υγειών βιομηχανιών ? κατέχοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις βιομηχανίες του κλάδου δομικών υλικών - στην Ελληνική αγορά. Η δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής συγκολλητικών υλών και χρωμάτων υπερβαίνει τους 600 τόνους.

Τα προϊόντα της DUROSTICK καλύπτουν ανάγκες Συγκόλλησης, Στεγάνωσης, Προστασίας, Βελτίωσης, Σφράγισης, Βαφής και Καθαρισμού. Οι πωλήσεις της εταιρίας ξεπερνούν τα 30εκ. ευρώ/έτος και η εξαγωγική της δραστηριότητα σε Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανία, Σερβία και Ρουμανία αυξάνεται δυναμικά κάθε χρόνο.

Η DUROSTICK είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που διατίθενται στην αγορά ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν τη σήμανση CE όπου αυτό προβλέπεται.

Η εταιρική και προϊοντική της ταυτότητα είναι ευρέως διαδεδομένη και αναγνωρίσιμη τόσο στο σύνολο του τεχνικού κόσμου της χώρας όσο και στην πλειοψηφία των ιδιωτών καταναλωτών.

Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο η εταιρία δημιουργεί και διαθέτει, στην Ελληνική αγορά καθώς και σε αγορές του εξωτερικού, πλειάδα διαφορετικών προϊόντων σχετικών - κατά κύριο λόγο - με την κατασκευή, τη συντήρηση και την επισκευή της οικοδομής.

Το 2010 η εταιρία διαθέτει στην ελληνική αγορά 230 διαφορετικά προϊόντα μεταξύ των οποίων και 23 νέα, καινοτόμα προϊόντα τα οποία παρέχουν λύσεις και προτάσεις που βελτιώνουν και εμπλουτίζουν τις δυνατότητες των χρηστών για νέες, επιτυχημένες και ενίοτε πρωτότυπες εφαρμογές.

  Στεγανοποιητικά


DUROSTICK D-1

Επαλειφόμενο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχίων, δαπέδων & στεγών. Επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές, στεγανοποιητικό κονίαμα που παρουσιάζει άριστη πρόσφυση, στεγανοποιεί πλήρως τις επιφάνειες, χάρη στα πολυμερή και υδαταπωθητικά συστατικά που περιέχει. Το D-1 της DUROSTICK είναι κατάλληλο για θετικές (εξωτερική εφαρμογή, προληπτικά) και αρνητικές (εσωτερική εφαρμογή, για επισκευή) υδροστατικές πιέσεις. Αντέχει στον παγετό και είναι υδρατμοδιαπερατό (διαπνέει). Εφαρμόζεται σε διαβρεγμένες επιφάνειες στοιχείων σκυροδέματος, τοίχων, δαπέδων, σε επιφάνειες από τούβλα, τσιμεντόλιθους, σε τσιμεντοκονίες, σοβά, porobeton κ.ά. Είναι ιδανικό για την εξωτερική στεγανοποίηση υπογείων και τοιχίων πριν από την επιχωμάτωσή τους. Το D-1 είναι ιδανικό ακόμα και για την εκ των υστέρων στεγανοποίηση κάθετων ή οριζόντιων εσωτερικών επιφανειών αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζεται υγρασία. Είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση σε δάπεδα, δεξαμενές ύδατος, κολυμβητήρια, πισίνες, ζαρντινιέρες, φρεάτια, τούνελ, τοιχοποιίες από τούβλα ή τσιμεντόλιθους μετά την εφαρμογή του σοβά πρώτης στρώσης. Επίσης συνιστάται για επικλινείς σκεπές από σκυρόδεμα πριν από την επικάλυψή τους με κεραμίδια, για βορινούς τοίχους, και γενικά για κάθε ορυκτή επιφάνεια που εκτίθεται σε μερική ή συνεχή υγρασία.

HYDROSTOP FLOOR

Επιπεδωτικό ινοπλισμένο στεγανωτικό κονίαμα δαπέδων

RUST FREE POWDER

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού. Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού. Το RUST FREE POWDER είναι απαραίτητο για την προστασία του ακάλυπτου οπλισμού σκυροδέματος που οφείλεται είτε σε ενανθράκωση είτε σε ατελείς χυτεύσεις και βλάβες από σεισμό. Επίσης, συνιστάται η προληπτική εφαρμογή του σε ιδιαίτερα λεπτές τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, για την προστασία του σιδηρού οπλισμού, σε περιβάλλον μόνιμης υγρασίας.

DUROSTICK D-55

Eπισκευαστικό ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα για πάχος 2-20 mm / στρώση. Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών μηχανικών αντοχών, για λεπτές επικαλύψεις, από 2-20 mm/στρώση, χωρίς την ανάγκη καλουπώματος στις κατακόρυφες επιφάνειες. Χάρη στην τεχνολογία μετανάστευσης ιόντων που διαθέτει, αποτρέπει την οξείδωση των ράβδων του οπλισμού του σκυροδέματος. Έχει ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, αντοχή στην υγρασία και τον παγετό, ενώ δεν παρουσιάζει σκασίματα. Το DUROSTICK D-55 είναι ιδανικό για επισκευή ρηγματώσεων σε δάπεδα και τοιχία καθώς και για την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών που δημιουργούνται μετά τη χύτευση του μπετόν. Αποκαθιστά βλάβες του σκυροδέματος σε προσόψεις μπαλκονιών, γωνίες υποστυλωμάτων και δοκών που έχουν προκύψει από την οξείδωση του οπλισμού τους, από αποσάθρωση ή κρούση. Συνιστάται και για εργασίες επισκευής σε σήραγγες, κανάλια, για δημιουργία λουκιών πριν από την εφαρμογή στεγανοποιητικών υλικών, για την κάλυψη αποσαθρωμένων σημείων περιμετρικά σε κάσες ή μαρμαροποδιές.

RESIN POWDER

Βελτιωτική πολυμερική ρητίνη σε μορφή πούδρας. Πολυμερική ρητίνη σε μορφή πούδρας, άοσμη, φιλική προς το χρήστη και το περιβάλλον. Όταν προστίθεται στα τσιμεντοκονιάματα και ασβεστοκονιάματα, ενισχύει τις ιδιότητές τους, όπως: • Αυξάνει την πρόσφυση στο υπόστρωμα έως και 50%. • Προσδίδει ελαστικότητα, στεγανότητα και εργασιμότητα. • Μειώνει τη συρρίκνωση, αποτρέποντας τριχοειδείς ρωγμές. • Αυξάνει τις αντοχές τόσο στη μάζα όσο και στην επιφάνεια έως και 60%. • Είναι ανθεκτική στην αλκαλικότητα του τσιμέντου και του ασβέστη. • Δεν επαναγαλακτωματοποιείται μετά τη σκλήρυνση της μάζας των κονιαμάτων. • Αποτρέπει την αποσάθρωση σοβάδων από την υγρασία και το χιόνι.

DUROFAST

Τσιμέντο ταχείας πήξεως. Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού. Το RUST FREE POWDER είναι απαραίτητο για την προστασία του ακάλυπτου οπλισμού σκυροδέματος που οφείλεται είτε σε ενανθράκωση είτε σε ατελείς χυτεύσεις και βλάβες από σεισμό. Επίσης, συνιστάται η προληπτική εφαρμογή του σε ιδιαίτερα λεπτές τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, για την προστασία του σιδηρού οπλισμού, σε περιβάλλον μόνιμης υγρασίας.

DUROSTICK D-11 SUPER FAST

Τσιμέντο ταχείας πήξεως. Τσιμέντο υπερταχείας πήξεως, που σκληραίνει σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσει τις μηχανικές αντοχές του από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάμειξής του με το νερό. O χρόνος κατεργασίας του είναι 1-2 λεπτά στους 23 °C και η σκλήρυνσή του επιτυγχάνεται σε 3 λεπτά. Επιδέχεται άμεση καταπόνηση, είναι στεγανό, ανθεκτικό στον πάγο και δε συρρικνώνεται. Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά και δε διαβρώνει τον οπλισμό του σκυροδέματος. Δύναται να αναμειχθεί με άμμο - χαλίκι και κοινό τσιμέντο Portland σε διάφορες αναλογίες, έτσι ώστε να επιδράσει και να ρυθμίσει το χρόνο πήξης, δίνοντας υψηλές πρώιμες αντοχές, χωρίς συρρίκνωση και αυξημένη στεγανότητα του σκληρυμένου προϊόντος. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου πήξης, ανάλογα με την κατασκευαστική απαίτηση, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της πιθανότητας πρόκλησης ζημιών από τον παγετό. Το DUROFAST, μόνο με την προσθήκη νερού, χρησιμοποιείται για άμεσο σφράγισμα επιφανειακών διαρροών νερού σε δεξαμενές, φρεάτια, αγωγούς και τσιμεντοσωλήνες. Στερεώνει στύλους υποστήριξης για κάγκελα, κολώνες τοποθέτησης συρματοπλέγματος, ταμπέλες κ.ά. Είναι ιδανικό για γρήγορες στερεώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Στερεοποιείται ακόμη και μέσα στο νερό χωρίς να χάνει τις αντοχές του.

DUROSTICK HYDROSTOP 2 συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών. Ελαστικό, επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές κονίαμα, λευκού χρώματος, για μακροχρόνια στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών, τοίχων, σκυροδέματος, τσιμεντόλιθων και τούβλων. Μετά τη σκλήρυνσή του είναι ανθεκτικό στα λιμνάζοντα νερά και τον παγετό, ενώ επιτρέπει τη διαπνοή της επιφάνειας. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.

HYDROSTOP ROOF

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού. Ινοπλισμένο, εύκαμπτο, λευκό τσιμεντοειδές κονίαμα, κατάλληλο για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Καλύπτει τις οριζόντιες επιφάνειες με ένα ελαστικό, αδιάβροχο μανδύα υψηλής προστασίας, ανθεκτικό στις συστολές – διαστολές των επιφανειών, τις έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές, την ηλιακή ακτινοβολία, την διαρκή υγρασία και τον παγετό. Η θερμοκρασιακή του αντοχή, από τους – 35ο C έως και τους 90ο C, καθιστούν το HYDROSTOP ROOF της DUROSTICK, ιδανικό προϊόν για την στεγανοποίηση ταρατσών σε ορεινό, παραθαλάσσιο ή αστικό περιβάλλον. Καλύπτει με επιτυχία τριχοειδείς μικρο ρωγμές και αποδίδει επιφάνειες με υψηλές αντοχές στην καθημερινή χρήση (βατότητα επιφανειών, χωρίς να ‘’κολλάει’’). Η υψηλή ανακλαστικότητά του, κατεβάζει την επιφανειακή θερμοκρασία της ταράτσας ενώ βελτιώνει το εσωτερικό κλίμα του σπιτιού.

DUROSTICK No 39

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. Ακρυλικό, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί μία ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό μεμβράνη, χωρίς ενώσεις με μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Καλύπτει τέλεια τριχοειδείς ρωγμές και μικρορωγμές. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες από -20 °C έως 80 °C, ενώ δεν επιτρέπει, σε πιθανές μελλοντικές συστολοδιαστολές, να δημιουργήσουν προβλήματα υγρασίας. Η μεγάλη του λευκότητα ελαττώνει σημαντικά την απορρόφηση θερμότητας από την ταράτσα και μειώνει τη θερμοκρασία έως και 10 °C.

DUROSTICK DS-220

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με 8 χρόνια εγγύηση. Επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ για ταράτσες με αυξημένες απαιτήσεις στεγανότητας. Δημιουργεί μια λευκή προστατευτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα. Λόγω του υψηλού μέτρου ελαστικότητάς του, μπορεί να απορροφήσει ακόμη και πολύ έντονες συστολοδιαστολές χωρίς πρόσθετο οπλισμό. Προστατεύει τις επιφάνειες από την υγρασία και αποτρέπει την προσβολή του οπλισμού του σκυροδέματος.

DUROSTICK AQUAFIX

Μικρομοριακός σταθεροποιητής για σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα & τσιμεντοσανίδα. Ακρυλικό, μικρομοριακό αστάρι, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (Micro Technology). Είναι κατάλληλο ως γέφυρα πρόσφυσης χρωμάτων ή άλλων συναφών υλικών πάνω σε πορώδεις, αλλά και επιφάνειες ορυκτής βάσης. Μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα του υποστρώματος χωρίς να γυαλίζει. Σταθεροποιεί τις επιφάνειες και αυξάνει την αντίσταση τους στην υγρασία και στο νερό. Το AQUAFIX είναι άοσμο, χωρίς διαλύτες, φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον, γι’ αυτό μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο σε εξωτερικούς αλλά και σε κλειστούς ή ελαφρώς αεριζόμενους εσωτερικούς χώρους. Δε δημιουργεί «φιλμ», επιτρέπει τη διαπνοή της τοιχοποιίας και εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση σε επιφάνειες που πρόκειται να καλυφθούν με χρώμα ή κόλλα πλακιδίων.

DUROSTICK ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

Σταθεροποιητής για σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα & τσιμεντοσανίδα. Διάφανο, ακρυλικό αστάρι σταθεροποίησης υποστρωμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εμφανίζει υψηλή διεισδυτική ικανότητα σε κάθε πορώδη ορυκτή επιφάνεια, χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ. Σταματά την ενανθράκωση του μπετόν και την αποσάθρωση του σοβά, αυξάνει την αδιαβροχοποίηση και επιτρέπει τη διαπνοή, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφεύγουν. Η σταθεροποίηση του υποστρώματος εξασφαλίζει την άρρηκτη πρόσφυση των υδατοδιαλυτών χρωμάτων και ελαστομερών στεγανωτικών.

DUROSTICK D-6

Ινοπλισμένη τσιμεντοκονία για πάχη 2-5 cm ανά στρώση. Έτοιμο, ινοπλισμένο, επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα που μόνο με την προσθήκη νερού απλώνεται εύκολα λόγω των ρεολογικών του ιδιοτήτων. Είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ρύσεων και αλφαδιών, για κάθε είδους επένδυση σε δάπεδα. Δεν αλλοιώνει τις σωληνώσεις, δε ρηγματώνεται, διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές και είναι ανθεκτικό στον παγετό και την υγρασία. Κατατάσσεται στην κατηγορία C20-F4-A1fl κατά ΕΝ 13813. (ΕΚΕΠΥ Κωδικός: 137Α/2009).

DUROSTICK D-20

Πρόσμεικτο ακρυλικό γαλάκτωμα κονιαμάτων. Ακρυλική ρητίνη η οποία, προστιθέμενη σε κάθε τύπο τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων, βελτιώνει σημαντικά τις ιδιότητές τους. Ως πρόσμεικτο μάζας, αυξάνει την πρόσφυση, τη στεγανότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα των κονιαμάτων, αποτρέποντας τη συρρίκνωση και τη δημιουργία ρωγμών. Ως υλικό προεπάλειψης σταθεροποιεί τις σαθρές ορυκτές επιφάνειες και δημιουργεί το κατάλληλο υπόστρωμα προκειμένου να επικολληθούν διακοσμητικά τούβλα, πέτρες, κεραμικά πλακίδια, μονωτικά υλικά κ.ά.

DUROSTICK DS-250

Πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου και τοίχου. Η Πατητή Τσιμεντοκονία της DUROSTICK, επαναφέρει στο προσκήνιο την αίγλη της παραδοσιακής Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και προτείνει νέες χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές, μακριά από τα συνηθισμένα. Είναι ινοπλισμένο λευκό ή χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Στη σύνθεσή του περιέχονται, τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες, που προσδίδουν στο υλικό άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική εργασιμότητα και τελικά άψογη επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές. Διατίθεται σε 7 έτοιμες αποχρώσεις. Xρωματίζεται με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – P, σε 18 ακόμη μοναδικές αποχρώσεις, υψηλής αισθητικής αξίας.

DUROSTICK D-59

Στεγανωτικό κεραμιδιών, διακοσμητικών κεραμικών τούβλων & πήλινων γλαστρών. Σιλικονούχο αδιαβροχοποιητικό εμποτισμού, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδεδυμένων όψεων κτιρίων. Διαπνέον, δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, είναι διάφανο και δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών που εφαρμόζεται. Δεν γυαλίζει, δεν κιτρινίζει και προστατεύει τις επιφάνειες από την απορρόφηση υγρασίας για τουλάχιστον 10 χρόνια, αποτρέποντας την εμφάνιση ρωγμών από παρατεταμένη χιονόπτωση και παγετό. Δεν επιτρέπει τη δημιουργία μούχλας, λειχήνων και πρασινάδας και εμποδίζει την εναπόθεση της λασποβροχής Tο DUROSTICK D-59 εφαρμόζεται σε πορώδη αλκαλικά και μη υποστρώματα, καλύπτοντας ακόμη και τριχοειδείς ρωγμές έως 0,2 mm σε κεραμοσκεπές, διακοσμητικά κεραμικά τούβλα, πήλινες γλάστρες αλλά και σε τσιμεντόπλακες, τσιμεντοσανίδες, διακοσμητικούς τσιμεντόλιθους κ.ά.

  Θερμομονωτικά

DUROSTICK DS-460

Υαλόπλεγμα οπλισμού τσιμεντοειδών επαλειφόμενων στεγανωτικών στρώσεων & στόκων εξομάλυνσης. Δίχτυ από Fiberglass για τον καθολικό οπλισμό τσιμεντοειδών, στεγανωτικών επιστρώσεων και ρητινούχων στόκων εξομάλυνσης τσιμεντοσανίδων με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 75 g/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τις τριχοειδείς ρηγματώσεις που προέρχονται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές. Γεφυρώνει και ενισχύει τσιμεντοειδείς στεγανωτικές στρώσεις σε μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, δεξαμενές και υδατόπυργους

DUROSTICK ULTRACOLL THERMO

Ινοπλισμένη κόλλα θερμομονωτικών πλακών για τοίχους & ταράτσες. Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με ρητίνες, οι οποίες της προσδίδουν ιδιαίτερη ελαστικότητα, υψηλή πρόσφυση και συγκολλητική δύναμη σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης ή εξηλασμένης πολυστερίνης σε τοιχία από μπετόν, σοβά ή τούβλα Η κόλλα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. To προιόν συμμετέχει στο ολοκληρωμένο σύστημα θερμοστεγάνωσης ταρατσών COOL ROOF, καθώς και στο ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων THERMO SEAL της DUROSTICK.

HYDROSTOP PLASTER PRIMER

Αστάρι προετοιμασίας έγχρωμων σοβάδων. Υδατοδιαλυτό ακρυλικό μικρομοριακό αστάρι, ιδανικό για την προετοιμασία των επιφανειών που πρόκειται να δεχθούν έγχρωμους σοβάδες. Με υψηλή διεισδυτικότητα, εμποτίζει τις επιφάνειες χωρίς να δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν τις διαβρώνει και μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα τους διατηρώντας την διαπνοή τους. Διασφαλίζει την προστασία των τελικών σοβάδων από το πρόωρο επιφανειακό στέγνωμα απομακρύνοντας τον κίνδυνο παρουσίασης ρωγμών.

DUROCOLOR POWDER - P

Υδατοδιαλυτές χρωστικές σε μορφή πούδρας για την δημιουργία έγχρωμων σοβάδων. Βινυλικές ρητίνες, σε μορφή πούδρας, επικαλυμμένες με έγχρωμα ανόργανα οξείδια. Με υψηλή αντοχή στα αλκάλια των σοβάδων, φωτοσταθεροποιητές και φίλτρα U.V. στη σύνθεσή τους, εξασφαλίζουν διαχρονική σταθερότητα των αποχρώσεων. Προσφέρονται σε δοσομετρικά ακριβή συσκευασία, κατάλληλη για τη δημιουργία των 24 αποχρώσεων του χρωματολογίου το προϊόντος. Ιδανικές για τον εγχρωματισμό των σοβάδων τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER DS-74 & DS-75, των νέων ελαστικών σοβάδων HYDROSTOP PLASTER ELASTIC καθώς και του σοβά μιας στρώσης DUROSTICK D-42 ΟΝΕ COAT. Υδατοδιαλυτές, φιλικές στον χρήστη και το περιβάλλον.

  Επισκευαστικά
DUROFIX

Επισκευαστικό πολυμερικό ινοπλισμένο κονίαμα για πάχος έως 60 mm ανά στρώση. Επισκευαστικό, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, υψηλών μηχανικών αντοχών, για επικαλύψεις πάχους έως 60 mm ανά στρώση, μη συρρικνούμενο, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παρέχει υψηλή εργασιμότητα, πρόσφυση, αντοχή στον παγετό, στις κρούσεις και στην υγρασία. Λόγω των υδραυλικών συνδετικών, των ειδικών πολυμερών, των επιλεγμένων αδρανών και των συνθετικών ινών που περιέχει, δε σκάει και δεν κρεμάει στα μεγάλα πάχη. Το DUROFIX επισκευάζει όλες τις κατασκευαστικές ατέλειες σε πάχος μέχρι 6 cm, με μια στρώση, χωρίς καλούπωμα και είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες επισκευής σκυροδέματος, αποκατάστασης σπασμένων γωνιών σε σκαλοπάτια, μπαλκόνια, κολώνες, καθώς και για τη δημιουργία λουκιών, σοβατεπί, γωνιών κ.ά.).

RUST FREE POWDER

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού

DUROSTICK D-38

Εποξειδικός οικοδομικός στόκος - κόλλα 2 συστατικών. Επαγγελματική κόλλα γκρι χρώματος, σε μορφή στόκου, χωρίς διαλύτες. Έχει μεγαλύτερο όριο θραύσης από το σκυρόδεμα και υψηλή πρόσφυση. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα οξέα, τα αλκάλια, τα άλατα, το θαλασσινό νερό, ενώ δε συρρικνώνεται. Η D-38 χρησιμοποιείται για την επισκευή βλαβών στο σκυρόδεμα και τη σφράγιση ρωγμών όπου πρόκειται στη συνέχεια να εφαρμοστεί ενέσιμη εποξειδική ρητίνη DUROSTICK D-33. Επίσης, χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση όμοιων και ανόμοιων οικοδομικών και βιομηχανικών υλικών, όπως μέταλλα, πολυεστέρας, γυαλί, πέτρες, ινοπλισμένη τσιμεντοκονία κ.ά. Είναι κατάλληλη για τη στερέωση μπετoβεργών επέκτασης, την αγκύρωση μηχανημάτων και τη στερέωση μεταλλικών μανδύων σε κολώνες από σκυρόδεμα.

DUROSTICK D-33

Ενέσιμη εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών. Eνέσιμη, εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Λεπτόρρευστη, επιτρέπει την αποκατάσταση λεπτών ρωγμών. Με μηδενική συρρίκνωση, παρουσιάζει υψηλή πρόσφυση στο σκυρόδεμα και το χάλυβα. Έχει υψηλή αντοχή σε θλίψη, κάμψη και οξέα. Δεν επηρεάζεται από τα αλκάλια, τον παγετό και την υγρασία. Η D-33 χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ρητινενέσεων σε ρηγματώσεις του σκυροδέματος πλάτους 0,1-1 mm. Συνιστάται για την επισκευή ρωγμών σε γέφυρες, υπόγειες σήραγγες, φράγματα, κολόνες, δοκάρια που ρηγματώνουν από υπερφόρτωση, σεισμό κ.ά. Εξασφαλίζει την πλήρη αποκατάσταση, επαναφέροντας την αρχική συνοχή του δομικού στοιχείου. Αποτελεί το καταλληλότερο υλικό συγκόλλησης νέου σε προϋπάρχον σκυρόδεμα. Παρέχει τη μοναδική λύση για την εκ των υστέρων εμφύτευση μεταλλικού οπλισμού σε οριζόντια ή και κάθετη επιφάνεια σκυροδέματος. Κολλά όμοια και ανόμοια υλικά πλην πολυαιθυλενίου και Teflon, προσφέροντας ισχυρότατη, ασφαλή συγκόλληση.

DUROSTICK DS-240

Ταχύπηκτο επισκευαστικό μη συρρικνούμενο τσιμεντοκονίαμα. Έτοιμο κονίαμα, μη συρρικνούμενο, ταχείας πήξης και ωρίμανσης, με πολυμερή, πυριτικά αδρανή, ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια και ίνες πολυπροπυλενίου υψηλής αντοχής. Δεν ρηγματώνεται και προσφέρει στις επιφάνειες εντυπωσιακή σκληρότητα. Διακρίνεται για την υψηλή ανθεκτικότητα του στο χρόνο, την υγρασία, το αλκαλικό περιβάλλον καθώς και την θλίψη, την κρούση και τους κραδασμούς. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της προδιαγραφής EN 1504-3 για επισκευαστικά κονιάματα ομάδας R4. Το DUROSTICK DS-240 είναι κατάλληλο για την επισκευή βιομηχανικών δαπέδων, την αποκατάσταση της γεωμετρίας φρεατίων, ανθρωποθυρίδων και γενικά οδικών και ειδικών κατασκευών. Συνιστάται για χρήση σε κάθε επισκευή που είναι απαραίτητο να γίνει γρήγορα για να παραδοθεί στην κυκλοφορία, όπως οδικά έργα, αεροδρόμια κ.λπ.

DUROSTICK DS - 4160

Υαλόπλεγμα οπλισμού θερμοπροσόψεων. Δίχτυ από Fiberglass, για τον οπλισμό των επιχρισμάτων σε συστήματα θερμοπροσόψεων, με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 160 gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τη ρηγμάτωση που προέρχεται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές.

DUROSTICK PRIMER-PU

Aστάρι πολυουρεθανικού σφραγιστικού. Μείγμα ισοκυανικών προπολυμερών, κατάλληλο για την αύξηση της πρόσφυσης κάθε τύπου πολυουρεθανικού σφραγιστικού που πρόκειται να εφαρμοστεί σε πορώδεις επιφάνειες. Η βελτίωση της πρόσφυσης των σφραγιστικών μετά την εφαρμογή του ασταριού στην επιφάνεια, εξασφαλίζει μακροχρόνια άρρηκτη συγκόλληση. Το PRIMER-PU εφαρμόζεται σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, σοβά, τούβλα, κεραμίδια, τσιμεντοσανίδες porobeton, μάρμαρα, πολυεστέρα, ακρυλικό κ.ά. Είναι απαραίτητο στους αρμούς διαστολής ταρατσών και στις κάσες πορτών και παραθύρων καθώς και στις συμβολές οριζόντιων και κάθετων επιφανειών.

DUROFLEX-PU

Ελαστομερές πολυουρεθανικό σφραγιστικό υψηλής πρόσφυσης. Ελαστική μαστίχη αρμών, ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσης. Είναι μηχανικά ανθεκτική, δε λαδώνει και αντέχει στον ήλιο και το χιόνι. Δεν επηρεάζεται από το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται και είναι αποτελεσματική για σφραγίσεις αρμών πλάτους 6-30 mm και βάθους 3-15 mm.

DUROSTICK DS-POLYMER

Eλαστομερές σφραγιστικό & συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων. Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες, για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Προσφέρει υψηλή συγκολλητική δύναμη και υψηλή ελαστικότητα. Εξαιρετικά ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV, στην υγρασία, στο όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Αντιμουχλικό, δεν κιτρινίζει, είναι άφλεκτο και βάφεται. Προσφύεται ισχυρά σε πορώδεις και μη επιφάνειες χωρίς να απαιτεί προηγουμένως, αστάρωμα. Διατίθεται σε 32 αποχρώσεις χρωματολογίου.

DUROWOOD DS-POLYMER

Ελαστομερές σφραγιστικό & συγκολλητικό για ξύλινες επιφάνειες. Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό νέας τεχνολογίας, αντιμυκητικό, χωρίς διαλύτες. Διατίθεται σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις ξύλου με δυνατότητα βαφής με βερνίκι νερού ή διαλύτου αμέσως μετά το στέγνωμά του. Προσφύεται σε κάθε τύπο ξύλου χωρίς αστάρι, προσφέροντας άρρηκτη ελαστική σφράγιση. Δεν επηρεάζεται από την υγρασία και διατηρεί την απόχρωση του ανεπηρέαστη στο πέρασμα του χρόνου. Το DUROWOOD DS-POLYMER είναι κατάλληλο για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους. Εξασφαλίζει τη στεγανότητα των παρκέτων αφού η υψηλή ελαστικότητά του τα διαφυλάσσει από τις τάσεις εφελκυσμού που δημιουργούνται. Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων παρκέτων που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, καθώς και τους αρμούς που προκύπτουν κατά την τοποθέτησή τους με ανόμοια υλικά όπως μάρμαρα, πέτρες, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. Ιδανικό για την τοποθέτηση ξύλινων αρμοκάλυπτρων, περιμετρικά των πορτών, των παραθύρων και οροφών, αποφεύγοντας το κάρφωμα.

SUPER FLEX POWDER

Εύκαμπτο ινοπλισμένο τσιμεντοειδές σφραγιστικό για ρωγμές 1 - 15mm. Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια. Θιξοτροπικό, με μηδενική συρρίκνωση προσφύεται ισχυρά σε κάθε πορώδη και μη επιφάνεια σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νερά, συνδυάζοντας άριστη σφραγιστική και στεγανωτική δράση. Δεν παρουσιάζει σκασίματα όταν στεγνώσει, ακόμα και σε γεμίσματα βάθους 20 mm. Χρωματίζεται με χρωστικές σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – C σε 96 ανεξίτηλες αποχρώσεις ή βάφεται με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα 24 ώρες μετά την εφαρμογή του.

DUROSTICK D-66 Repair

Επισκευαστικός στόκος για έντονες ρωγμές & οπές εξωτερικών & εσωτερικών χώρων. Επισκευαστικός, ινοπλισμένος, λευκός ρητινούχος στόκος, τσιμεντοειδούς βάσης, εμπλουτισμένος με κεραμικά σφαιρίδια. Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές, την πολύ καλή εργασιμότητα και την άρρηκτη πρόσφυση του σε σοβά και μπετόν, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Δεν ‘’κρεμάει’’, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καλούπωμα και δεν επιτρέπει την επανεμφάνιση ρηγματώσεων. Γεμίζει με μια στρώση, ρωγμές και οπές πλάτους 20 mm και βάθους 30 mm, παρουσιάζοντας μηδενική συρρίκνωση.

DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Σιλικονούχος βαφόμενος ακρυλικός στόκος. Στεγανοποιητικό, λευκό σφραγιστικό, σχεδόν άοσμο, χωρίς διαλύτες, με υψηλή ελαστικότητα που διαρκεί. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση ακόμη και σε πολύ πορώδεις επιφάνειες. Έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση, δεν επηρεάζεται από το αλκαλικό περιβάλλον των αρμών και βάφεται αφού στερεοποιηθεί. Προσφέρει ελαστικές σφραγίσεις σε οικοδομικές εφαρμογές, πλάτους 1-20 mm. Προσφύεται σε όλα σχεδόν τα δομικά υλικά, όπως μπετόν, σοβά, γύψο, τούβλα, κεραμίδια, ξύλο, αλουμίνιο κ.ά. Είναι απαραίτητος σε ελαιοχρωματιστές για την πλήρωση αρμών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αφού καλύπτει τριχοειδείς ρωγμές σε τοίχους, μετά το αστάρωμα και πριν από τη βαφή με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα.

DUROSTICK ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Αντιμουχλική σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας. Σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας που διαρκεί, με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες. Αντιστέκεται στους μύκητες, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτική σε απορρυπαντικά, οξέα και αλμυρό νερό. Σταθεροποιείται γρήγορα αντιδρώντας με την υγρασία, ενώ παρουσιάζει εξαιρετική συγκολλητική δύναμη και μακροχρόνια αντοχή ακόμη και σε αρμούς έντονης κινητικότητας, χωρίς να σκάει και να ξεφλουδίζει. Η σιλικόνη DUROSTICK χρησιμοποιείται χωρίς αστάρι σε υλικά όπως πορσελάνη, γυαλί, κεραμικά, εμαγιέ, πολυεστέρα, ανοξείδωτα ή ανοδιωμένα αλουμίνια, βερνικωμένα ξύλα για τη σφράγιση αρμών πλάτους 3-40 mm, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι απαραίτητη για τη σφράγιση αρμών σε πάγκους κουζίνας, ανοξείδωτους νεροχύτες, περιμετρικά σε νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες από πορσελάνη ή πλαστικό, βιομηχανικούς χώρους όπου δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη μυκητών. Συνιστάται για τη σφράγιση και συναρμολόγηση κατασκευών από τζάμι, αλλά και για πληθώρα υδραυλικών, ψυκτικών και ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

DUROSTICK ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, λεπτόκοκκος 1 - 10 mm. Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές πολυμερικές ρητίνες. Η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι υαλώδης, υδαταπωθητική, δε συγκρατεί ρύπους και βακτηρίδια, παρουσιάζει χρωματική σταθερότητα και ομοιομορφία, καθαρίζεται και δουλεύεται εύκολα. Είναι ανθεκτικός στην υγρασία και την τριβή. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά ΕΝ 13888. Eίναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 1-10 mm, κεραμικών πλακιδίων, γρανιτών και ψηφίδων, σε δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ακόμη και βαριάς κυκλοφορίας (αεροδρόμια, super markets, εστιατόρια) καθώς και σε χώρους με έντονη υγρασία όπως μπάνια, βεράντες, ταράτσες και κουζίνες.

  Υδραπωθητικά
DUROSTICK D-18

Σιλικονούχο υδαταπωθητικό για σοβά & μπετόν. Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού, με βάση ρητίνες σιλικόνης και διαλύτες, υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), που προσφέρει αδιαβροχοποίηση και αποτρέπει την εμφάνιση πρασινίλας στις κάθετες επιφάνειες. Προστατεύει το σοβά από την αποσάθρωση και το μπετόν από την ενανθράκωση για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι απόλυτα διαυγές, δεν κιτρινίζει, δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν γυαλίζει, δεν κολλάει όταν στεγνώσει και αντέχει σε αλκαλικό περιβάλλον. Ο συνδυασμός αδιαβροχοποίησης και διαπνοής εξασφαλίζει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

D-80 HYDROSTOP elastic

Στεγανωτικό ελαστομερές χρώμα. Ελαστομερές στεγανωτικό και χρώμα μαζί, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές κάθετες επιφάνειες - τοίχους. Εφαρμόζεται σε νέες ή ήδη βαμμένες επιφάνειες, καλύπτει τριχοειδή και μικρορωγμές και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Θωρακίζει τις επιφάνειες παραμένοντας ελαστικό (από -20°C έως 80°C) και εξαιρετικά ανθεκτικό στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές, την έντονη ηλιοφάνεια, τη διαρκή υγρασία το χιόνι και τον παγετό, σε αστικό, ορεινό ή παραθαλάσσιο περιβάλλον. Με υψηλή λευκότητα και μεγάλη καλυπτικόπτητα, χαρίζει διαχρονικά, άψογα φινιρισμένες τελικές επιφάνειες, χωρίς να απαιτεί επαναβαφή με άλλο ακρυλικό χρώμα. Χρωματίζεται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Color Collection της DUROSTICK.

RENOLIT

Αδιαβροχοποιητικό πετρών. Σιλικονούχο, υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού, διαλύτου. Διατηρεί τη διαφάνειά του και δε δημιουργεί φιλμ λόγω της υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), εξασφαλίζοντας τη διαπνοή του υποστρώματος. Αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της πέτρας, δίνοντας την αίσθηση του βρεγμένου. Προστατεύει τη συνδετική λάσπη των πετρών από την υγρασία και τη μελλοντική αποσάθρωσή της από την επίδραση παγετού ή την απορρόφηση νερού με συνέπεια την εκροή αλάτων. Παρέχει άμεση και μακροχρόνια προστασία. Το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT είναι κατάλληλο για κάθε είδους επένδυση φυσικών ή τεχνητών πετρών τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων.

DUROSTICK DS-255

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης σοβάδων χωρίς διαλύτες. Έτοιμο προς χρήση αστάρι ειδικής ακρυλικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με χαλαζιακά αδρανή, εμπλουτισμένο με βελτιωτικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση ακόμη και σε πολύ λείες επιφάνειες. Έχει εξαιρετική αντίσταση στα αλκάλια ενώ ταυτόχρονα δρα σαν φράγμα εισερχόμενης υγρασίας, προστατεύοντας την οικοδομή από ανεπιθύμητες ζημιές. Λόγω της δομής του δεν εμποδίζει τη διαπνοή των επιφανειών. Απαραίτητο για την εξασφάλιση της πρόσφυσης των σοβάδων βασικής στρώσης, τυποποιημένων ή παραδοσιακών, σε επιφάνειες λείες ή ελάχιστα απορροφητικές. Το DUROSTICK DS-255 είναι απαραίτητο σε επιφάνειες όπου ο παραδοσιακός πεταχτός σοβάς προσφύεται δύσκολα, όπως η εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη, που τοποθετείται για μόνωση στις όψεις των κτιρίων. Αποτρέπει πιθανές αποκολλήσεις των σοβάδων σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σεισμικές δονήσεις καθώς και συρρικνώσεις των μονωτικών υλικών. Λόγω της ελαστικότητάς του απορροφά τις συστολοδιαστολές που δημιουργούνται σε μονωμένες επιφάνειες, κολώνες, μετώπες από σκυρόδεμα με την εφαπτόμενη τοιχοποιία από τούβλο, σκυρόδεμα, porobeton,τσιμεντόλιθους, κ.λπ.

DUROSTICK DS-260 QUARTZ PRIMER

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι για ξύλα & μέταλλα. Έτοιμο προς χρήση αστάρι χωρίς διαλύτες, φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον, με βάση ακρυλικές ρητίνες, χαλαζιακά αδρανή κοκκομετρίας 0,1-1 mm και ειδικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση που διατηρείται ανεπηρέαστη από την περιοδική η και συνεχή υγρασία, τους κραδασμούς τις συστολές και διαστολές των επιφανειών και το πέρασμα του χρόνου. Το αστάρωμα με χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι DS-260 επιτρέπει σε νέες ή παλαιότερες ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες, να υποδεχθούν επίχριση με λείο ή γραφιάτο – αδρό σοβά, όπως είναι ο καινοτόμος αδιάβροχος ελαστικός σοβάς HYDROSTOP PLASTER ELASTIC. Το DUROSTICK DS-260 QUARTZ PRIMER προσφέρει τη δυνατότητα να σοβατιστούν ή να επενδυθούν με πέτρες, πλακίδια ή μάρμαρα, παλιές ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.

DUROSTICK D-16 HYDROSTOP

Αδιαβροχοποιητικό αρμών πλακιδίων. Διαφανές υγρό εμποτισμού, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση και την προστασία των αρμόστοκων των πλακιδίων, από την υγρασία και τον πάγο. Η αόρατη προστασία που προσφέρει το DUROSTICK D-16 στην επιφάνεια των αρμών δεν επηρεάζει το χρωματισμό τους και αποτρέπει την αλλοίωση του χρώματος από το συχνό καθαρισμό λεκέδων όπως καφές, κρασί, αναψυκτικά, λάδια, μελάνι, ρύπους κατοικίδιων ζώων, λάσπες κ.ά. Οι αρμοί που παρουσιάζουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές, λόγω υψηλής θερμοκρασίας ή παγετού, στεγανοποιούνται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η απορρόφηση υγρασίας και νερού, με δύο επιστρώσεις D-16. Το D-16 προστατεύει τους αρμόστοκους αποτελεσματικά από την έκκριση αλάτων, που δημιουργούνται λόγω της απορρόφησης υγρασίας στους αρμούς. Η εύχρηστη συσκευασία του διευκολύνει την εφαρμογή, σε αρμούς πλακιδίων, γρανιτών, φυσικών ή τεχνητών πετρών καθώς και σε αρμούς υαλότουβλων. Η χρήση του συνιστάται 20 ημέρες τουλάχιστον μετά την αρμολόγηση των πλακιδίων.

DUROSTICK ΕLASTIC

Ελαστική κόλλα για κάθε τύπο πλακιδίων. Συγκολλητικό υλικό ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, λευκό, ενισχυμένο με ρητίνες ακρυλικής βάσης σε μορφή σκόνης και επιλεγμένα αδρανή χαμηλής απορροφητικότητας σε νερό. Η μοναδική ελαστική συγκολλητική του δύναμη εξασφαλίζει την κάθε επένδυση από τυχόν αποκολλήσεις, προερχόμενες από δονήσεις σκαπτικών μηχανημάτων εργαζόμενων σε γειτονικούς χώρους ή από ελαφρές σεισμικές δονήσεις και έντονες συστολοδιαστολές. Δεν επηρεάζεται από τη μόνιμη παρουσία υγρασίας. Ξεχωρίζει για την υψηλή του θιξοτροπία, που του επιτρέπει επιστρώσεις σε πάχη έως 20 mm χωρίς να «κάθεται». Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση, τη μηδενική ολίσθηση και την αντοχή του στην υγρασία και τον παγετό. Η κόλλα κατατάσσεται ως C2TE S2, κατά EN 12004 και ΕΝ 12002.

  Προστατευτικές βαφές
DUROTOP

Σκληρυντικό επιφάνειας βιομηχανικών δαπέδων. Έτοιμο κονίαμα επίπασης νέων βιομηχανικών δαπέδων. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών απαιτήσεων, βελτιωτικά πρόσθετα και ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια υψηλής σκληρότητας. Διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στην τριβή και την κρούση. Δημιουργεί αντιολισθητική επιφάνεια και αποτρέπει τη δημιουργία σκόνης. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία δαπέδων που υπόκεινται σε αυξημένες μηχανικές καταπονήσεις. Χαρακτηρίζεται ως το οικονομικότερο σύστημα υψηλής απόδοσης και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το DUROTOP εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία, για την δημιουργία βιομηχανικών δαπέδων σε χώρους όπως: εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, μηχανουργεία, συνεργεία, βενζινάδικα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, ράμπες, χώρους φορτοεκφόρτωσης κ.λπ.

DUROEPOXY FLOOR PRIMER SF

Εποξειδικό αστάρι 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Υψηλής ποιότητας διάφανο εποξειδικό αστάρι χωρίς διαλύτες. Εμφανίζει υψηλή διεισδυτική ικανότητα και σκληρότητα, η οποία του προσδίδει μεγάλη αντοχή στις τριβές. Η επάλειψή του σταθεροποιεί το υπόστρωμα με αποτέλεσμα την άρρηκτη πρόσφυση με την εποξειδική βαφή 2 συστατικών χωρίς διαλύτες DUROEPOXY FLOOR SF, που θα ακολουθήσει.

DUROEPOXY FLOOR SF

Επαλειφόμενη εποξειδική βαφή 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Υψηλής αντοχής έγχρωμη εποξειδική αυτοεπιπεδούμενη βαφή χωρίς διαλύτες, ιδιαίτερα ανθεκτική στις τριβές, τα ισχυρά οξέα και αλκάλια, τους διαλύτες, τα πετρελαιοειδή, το θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό καθώς επίσης και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η επιφάνεια που δημιουργεί διακρίνεται για την υψηλή σκληρότητα της, είναι μη απορροφητική, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και είναι κατάλληλη και για χώρους όπου απαιτείται αυστηρή υγιεινή. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -30 °C έως 100 °C και έως 60 °C σε ξηρή φόρτιση. Το DUROEPOXY FLOOR SF χρησιμοποιείται ως επαλειφόμενη επίστρωση σε δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Εφαρμόζεται σε τσιμεντοειδή υποστρώματα όπως τσιμεντοκονίες, σκυρόδεμα και αμιαντοτσιμέντο. Προστατεύει αποτελεσματικά και διακοσμεί βιομηχανικά δάπεδα τσιμεντοειδούς βάσης σε νοσοκομεία, οινοποιεία, γαλακτοβιομηχανίες, τυροκομεία, μαγειρεία, εργαστήρια, σφαγεία, πλυντήρια, γκαράζ και συνεργεία αυτοκινήτων, βενζινάδικα, πισίνες, συντριβάνια κ.ά. Οι επιφάνειες που έχουν περαστεί με DUROEPOXY FLOOR SF μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με τρόφιμα. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες αφού ασταρωθούν με DUROEPOXY FLOOR PRIMER SF π.χ. σε δάπεδα από χαλύβδινη λαμαρίνα, MDF ή νοβοπάν (εικ. 5). Η επίπαση του με ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟ της DUROSTICK κοκκομετρίας 0 - 0,5 mm, δημιουργεί αντιολισθητική επιφάνεια. Διατίθεται σε 8 RAL αποχρώσεις χρωματολογίου.
στην κορυφή...επιστροφή

 επιχειρηματικού φόρουμ

Εγγραφείτε στον κατάλογο των ελληνικών εξαγωγικών εταιριών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.


Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» το υπουργείο, ετοίμασε μία διαδικτυακή εφαρμογή για την εισαγωγή στοιχείων προμηθευτών, συνεργείων, κατασκευαστών, που επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ενδιαφερόμενους πολίτες
 Αίτηση εγγραφής στον ΠΣΕΜ

Επικοινωνία

Ο ΠΣΕΜ είναι μέλος των:

F.E.S.I.

E.i.i.F.

Εφαρμογές μόνωσης