ΠΣΕΜ: ο αναγνωρισμένος φορέας για τη μόνωση

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος εταιριών μόνωσης δημιουργήθηκε ύστερα από προτροπή συναδέλφων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να παρέχει μία ενιαία και επιτακτική φωνή για τις Ελληνικές επιχειρήσεις μόνωσης και στεγανοποίησης, για την Ελληνική επικράτεια αλλά και την Ευρώπη, σε συνεργασία με τους διεθνείς αναγνωρισμένους συνδέσμους FEDERATION EUROPEEN DE SYNDICATS D ISOLATION (F.E.S.I.) και EUROPEAN  INDUSTRIAL INSULATION FOUNDATION (E.I.I.F).

Δελτίο Τύπου ΠΣΕΜ για την αντικατάσταση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης

Η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει με ταχύτητα στην αντικατάσταση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, μια λανθασμένη «επιδότηση κατανάλωσης ενέργειας», με επένδυση των ίδιων ποσών, σε έργα εξοικονόμησης ενέργειας, μέσω επιδοτήσεων σε οικογένειες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και που υποφέρουν από ενεργειακή φτώχεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης της 19ης Οκτωβρίου 2014, η DQS Ελλάς ΕΠΕ διοργάνωσε Τελετή για την Επίσημη Απονομή των πιστοποιητικών Τεχνικού Μονώσεων / Μονωτή

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ: ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης αποτελεί αναμφίβολα, μαζί με τη θερμομόνωση του δώματος, τον ιδανικό τρόπο ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου και προστασίας του περιβάλλοντος. Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν μεριστεί την ευχαρίστηση του πελάτη τους για την αλλαγή που βιώνει μετά την εφαρμογή τέτοιων συστημάτων στο κτήριό του. Αλλαγή όχι μόνο στη θερμική άνεση αλλά και στις δαπάνες θέρμανσης ή ψύξης. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που η εξωτερική θερμομόνωση έχει γίνει πλέον τόσο δημοφιλής. Υπάρχουν όμως σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουν οι επαγγελματίες του κλάδου, οι μηχανικοί αλλά και οι ιδιώτες, καθώς απ’ αυτά μπορεί να προκύψουν κίνδυνύνους.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Η ώρα της εξοικονόμησης ενέργειας – Ώριμα κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα

Επιχειρηματικό φόρουμ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Η ώρα της εξοικονόμησης ενέργειας – Ώριμα κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα», που θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Νοεμβρίου 2013, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ.

ΦΕΚ για έργα μικρής κλίμακος

ΦΕΚ για έργα μικρής κλίμακος

3 Ενημερωτικό Δελτίο Σεπτέμβριος 2013

Σας καλωσορίζουμε στο 3 Ενημερωτικό Δελτίο Εργο που υλοποιείται στην χώρα μας για την ενίσχυση των Δεξιοτήτων του Εργατοτεχνιτών του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Ενημερωτικό Δελτίο 2

Έργο που υλοποιείται στη χώρα μας για την ενίσχυση Δεξιοτήτων του Εργατικού Δυναμικού του Κλάδου της Οικοδομής.

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ 2011

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας - Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας

Δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επιχειρηματικό φόρουμ
Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» το υπουργείο, ετοίμασε μία διαδικτυακή εφαρμογή για την εισαγωγή στοιχείων προμηθευτών, συνεργείων, κατασκευαστών, που επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ενδιαφερόμενους πολίτες
 Αίτηση εγγραφής στον ΠΣΕΜ