ΜΑΝΤΕΛΗ Β & Ι Α.Ε

μεγέθυνση κειμένου σμύκρινση κειμένου
Φιλική εκτύπωση Αποστολή σε φίλο Αγαπημένα Κοινωνικά δίκτυα


Διεύθυνση10ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ,
Τηλεπικοινωνία 26510 94581, 26510 48248    26510 94582 -26510 4
Διαδίκτυο info@madel.gr    http://www.madel.gr
 Η MADEL AE ιδρύθηκε και διευθύνεται από τις οικογένειες Β. Και  Ι. Μαντέλη. 
Λειτουργεί, με την μορφή ανώνυμης εταιρείας, στο 10ο χλμ της ε.ο. Ιωαννίνων-Αθηνών. Σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στεγασμένους χώρους 2.000 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του είδους του στην Ελλάδα.
 
Η ιδρυσή της τον Ιούνιο του 2000 ήρθε σαν επιστέγασμα και φυσική συνέπεια της δωδεκάχρονης ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας της προσωπικής επιχείρησης «Γ.Μαντέλη-Μονώσεις-Μονωτικά υλικά».
 
Η άρτια επιστημονική κατάρτιση των μηχανικών της εταιρείας και η πολύχρονη εμπειρία όλων των στελεχών της στο χώρο της μόνωσης και της σύγχρονης δόμησης έφεραν την εταιρεία σε κορυφαία θέση  μεταξύ των επιχειρήσεων που πέραν της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών παρέχουν τεχνογνωσία και εξειδικευμένες λύσεις στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων και έργων υποδομής. 
στην κορυφή...επιστροφή

 επιχειρηματικού φόρουμ

Εγγραφείτε στον κατάλογο των ελληνικών εξαγωγικών εταιριών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.


Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» το υπουργείο, ετοίμασε μία διαδικτυακή εφαρμογή για την εισαγωγή στοιχείων προμηθευτών, συνεργείων, κατασκευαστών, που επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ενδιαφερόμενους πολίτες
 Αίτηση εγγραφής στον ΠΣΕΜ

Επικοινωνία

Ο ΠΣΕΜ είναι μέλος των:

F.E.S.I.

E.i.i.F.

Εφαρμογές μόνωσης