Νέα του 2011

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ κ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

15/03/2011

Προσφορές για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση του έργου με τίτλο “ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ MΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ”

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 4ου ΚΥΚΛΟΥ

03/02/2011

Φόρμα συμπλήρωσης αίτησης ενδιαφέροντος γιά σεμινάρια πιστοποίησης μονωτών

ΥΠΕΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προκήρυξη Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

13/01/2011

Σε συνέχεια της σύστασης του Ταμείου «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2010, η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, και ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Παναγιώτης Ρήγας, υπέγραψαν Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προκήρυξη του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον»

Το έλλειμμα Τεχνικής Κατάρτισης και Προδιαγραφών στη Χώρα.

12/01/2011

Σε βάθος χρόνου δύο είναι τα κύρια προβλήματα της οικονομίας της χώρας. Το πρώτο είναι το πρόβλημα της παραγωγικότητας και το δεύτερο της ανταγωνιστικότητας.

Επιλεγόμενα στην Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα

12/01/2011

Διαθέτουμε ένα οικονομικό σύστημα άγριο και αδυσώπητο. Διαθέτουμε αυτό το οικονομικό σύστημα όμως, που εμείς έχουμε επιλέξει. Αν δεν το αναδιαρθρώσουμε και δεν το εμβολιάσουμε με αλληλεγγύη και περιβαλλοντική ευαισθησία, αν δεν ενσωματώσουμε κοινωνικές και περιβαλλοντικές αξίες και κανόνες, αλλά και ισότητα ευκαιριών, η διεθνής κατάσταση θα επιδεινώνεται διαρκώς και η ανθρώπινη ζωή και ευτυχία θα υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο.

TOP