Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών του ΠΣΕΜ στην Οικοδομή Εxpo 2022

Στο πλαίσιο των ενεργειών της ομάδας εργασίας του ΠΣΕΜ για την Προβολή και Προώθηση του κλάδου των μονώσεων, σας ενημερώνουμε για την πρόταση συμμετοχής στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί 14-16 Οκτωβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες real estate, εργολάβους, τεχνίτες εμπόρους, ενώ είναι και διεθνής, μιας και θα την επισκεφθούν εκπρόσωποι και στελέχη μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών από 21 χώρες του εξωτερικού.

Στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι στο προσκήνιο. Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι βασικοί μοχλοί πίεσης για την «πράσινη» οικοδομή στην Ελλάδα: ο «Κλιματικός Νόμος», που θέτει νέες προδιαγραφές ως προς τη θέρμανση, και η συνέχιση του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», το οποίο προσφέρει κίνητρα μέσω κρατικών επιδοτήσεων και ήδη κινεί πολύ δυναμικά τον κλάδο των δομικών υλικών.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, αλλά και τεχνίτες αναζητούν νέες τεχνικές, συστήματα και υλικά τα οποία προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα κτήριο. Η επερχόμενη έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022», που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή. Ήδη πολλοί εκθέτες έχουν προετοιμάσει, πέραν των συμβατικών λύσεων, νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά την εξοικονόμηση ενέργειας, τη βιώσιμη κατοικία, αλλά και την τάση για τα «έξυπνα σπίτια». Και υπό αυτό το πρίσμα, οι διοργανωτές της έκθεσης προσεγγίζουν τον κλάδο της μόνωσης με μια στοχευμένη πρόταση με στόχο να υπάρξει μία σημαντική και σοβαρή κλαδική συμμετοχή πέραν από μεμονωμένες. Η έκθεση του 2019 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ένα μέρος από τον παλμό της μπορείτε να «νιώσετε» στο συγκεκριμένο video: https://www.youtube.com/watch?v=LGXot6I3UpQ&list=PL-dQ39BLYk0d_YxK_uOdFhwgHQz50FoqN&index=2

Για το λόγο αυτό ο ΠΣΕΜ καλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος ως εκθέτες στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, στην οποία θα αναδειχθούν όλες οι νέες τάσεις του οικοδομικού κλάδου. H συμμετοχή των εταιρειών μόνωσης πέρα από την προβολή των ανταγωνιστικών προϊόντων κάθε εταιρείας, θα αναδείξει και όλα τα οφέλη που προσφέρει η σωστή μόνωση στην «μάχη» για την εξοικονόμηση ενέργειας, που στις μέρες μας είναι εξαιρετικά σημαντική και ενδιαφέρει μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Επιπρόσθετα και με σκοπό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο κλάδος των μονώσεων ο ΠΣΕΜ θα διοργανώσει μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του οικοδομικού κλάδου και ειδικότερα του κλάδου των μονώσεων για τις σύγχρονες χρήσεις και τάσεις των μονωτικών υλικών.

Με εκτίμηση  
Για τον ΠΣΕΜ
Το ΔΣ του ΠΣΕΜ