Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

DECODOMIKI

Για Μονώσεις και Ανακαινίσεις

Η DecoDomiki  αποτελεί μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη πείρα στον χώρο. Ξεκινήσαμε τις μονώσεις το 1978  ήδη μια μεγάλη πορεία σε επιχρίσματα και γενικώς σε κατασκευές κτιρίων. Στην Ελλάδα τότε δεν υπήρχε καθόλου τεχνογνωσία στον κλάδο της μόνωσης. Πολύ λίγα συνεργεία εφάρμοζαν στεγανοποίηση και θερμομόνωση τον καιρό εκείνο. Επενδύσαμε σε αυτόν τον κλάδο παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις των υλικών αλλά και τις αλλαγές στην μεθοδολογία.

Προσφέρουμε λύσεις σε απλά αλλά κυρίως σε σύνθετα προβλήματα

Η φροντίδα μας για ποιότητα και οικονομία ταιριάζει με τις προσδοκίες σας. Συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις του κλάδου, γεγονός που ενισχύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Η DecoDomiki είναι μια οικογενειακή τεχνική εταιρία με πολύχρονη παρουσία στον χώρο. Πιστοποιημένοι σε ειδικά θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αποδοτικότητας κτιρίων κατά TUVHELLAS.

Τα τελευταία έτη, μετά από την ανάλογη εκπαίδευση και τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή εξωτερικών όψεων κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου τους, αλλά και την ανακαίνιση, μερική ή γενική, κατοικιών κι επαγγελματικών χώρων.

Είτε πρόκειται για μια περιορισμένης έκτασης ανακαίνιση, είτε για μια ολική ανακαίνιση, ο σχεδιασμός είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, με γνώμονα το βέλτιστο δείκτη ποιότητας-τιμής.

Σήμερα λοιπόν, αναζητούμε, βρίσκουμε και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, με μακρόχρονη εμπειρία και προηγμένη τεχνογνωσία, είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα.

Πάντοτε δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου (after sale services), παρέχοντας τεχνικές συμβουλές, εκτιμήσεις, αναβαθμίσεις και ότι άλλο χρειαστεί. Φιλοδοξούμε να είμαστε ο αξιόπιστος (μάστορας) σε όλα τα στάδια του έργου.