Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ δραστηριοποιείται στα συστήματα μονώσεων από το 1978, κατέχοντας μάλιστα το πιστοποιητικό DIN CERTCO Gesellschaft fur `Konformitatsbewertung mhH (Αριθμός καταχώρησης RZ - IS ? 018). Οι άνθρωποι της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί πρακτικά σε θέματα μόνωσης στη Washington των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και σε θέματα σχετικά με την καταλληλότητα στο κλάδο της οικοδομικής μόνωσης, της θερμομόνωσης αλλά και της στεγανοποίησης.

Έχοντας σαφή και εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου , από την εμπειρία μας των 31 ετών και έπειτα από τα εντατικά σεμινάρια ( DIN CERTCO GERMANY) είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα μονώσεων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά και με χαρακτηριστικά στοιχεία αμερικανικών προτύπων.

Σήμερα, 31 ολόκληρα χρόνια μετά, το έργο συνεχίζεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με την ίδια συνέπεια και ευθύνη. Συντάξαμε αυτή την σελίδα γνωριμίας με την βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο και την σωστή κατεύθυνση της συνεργασία μας .

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας βοηθά στο να καλύπτουμε κάθε είδους μελέτες στον ευρύτερο τομέα της μονώσεις. Στη μέχρι τώρα ανοδική μας πορεία, έχουμε εγκαταστήσει μονώσεις σε παρά πολλά δημόσια έργα μεγάλης κλίμακας αλλά και σε απεριόριστο αριθμό ιδιωτικών έργων.

Με απόλυτο σεβασμό με σχέση ειλικρινείας συνέπειας και ευθύνης απέναντι στον πελάτη μας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Προτείνουμε στους πελάτες μας αυτά ακριβώς τα συστήματα που καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες

στεγανοποίηση με EPDM

Κεραμοσκεπές

 

 

Λογότυπο

Στοιχεία επικοινωνίας

address icon ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ 24 , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 12136 ΑΘΗΝΑ
telephone icon 80011750750, 210 5782410
210 5782420
website icon http://www.ergomonosi.gr
info@ergomonosi.gr