Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ISO-PROF ΓΚΟΥΣΟ ΑΡΙΑΝ

Η εταιρία ISO PROF ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 2000. Το τεχνικό προσωπικό της έχει εμπειρία από το 1994 στον χώρο των μονώσεων και στην κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων.

Η εταιρία μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2007, από το Κορδελιό στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, σε μία έκταση 1.200 τ.μ. Στον χώρο αυτό υπάρχει και το κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης με πιστοποιημένα μονωτικά υλικά και είδη στεγανοποίησης πληρώντας τις απαιτήσεις του EN ISO 9001:2000.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με εγκεκριμένες προδιαγραφές εργασίας από τον επίσημο Γερμανικό φορέα DIN CERTCO στην εφαρμογή μονωτικών υλικών και κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων.

Η εταιρία ISO PROF είναι επίσημα αναγνωρισμένο μέλος κατά DIN, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών Μονώσεων που παρέχει εγγύηση ποιότητας και εκσυγχρονισμού στη μόνωση και κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου. Επίσης είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, των σύγχρονων απαιτήσεων και προδιαγραφών στην ευρωπαϊκή αγορά, μας προτρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα, ενημερωμένοι και προσαρμοσμένοι σε νέες συνθήκες διεκπεραίωσης εργασιών, υπεύθυνα, με συνέπεια και αξιοπιστία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.