Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΜΟΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- Ι & Α ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ Ο.Ε

Από το 1976,

Η Πανμονωτική Προστασία εφαρμόζει με συνέπεια και αξιοπιστία τα συστήματα Πολυουρεθάνης που αναπτύχθηκαν εδώ και 40 χρόνια για τη θερμομόνωση και στεγανοποίηση κτιρίων και λοιπών κατασκευών, παρέχοντας στον κατασκευαστικό και ιδιωτικό κλάδο, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για ασφαλή και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια.
Τομείς Δραστηριότητας:
· Εφαρμογή Πολυουρεθανικών Συστημάτων
· Μονώσεις Ταρατσών, Σκεπών, Τοιχίων κ.α.
· Μονώσεις Πράσινων Δωμάτων/Στεγών
· Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης
· Στεγανοποιήσεις Ταρατσών, Σκεπών, Τοιχίων Υπογείων, Πισινών κ.α.
· Βιομηχανικά, Πολυουρεθανικά, Εποξειδικά Δάπεδα, Ράμπες
· Έκδοση Οικοδομικών Αδειών
· Τεχνικές & Ενεργειακές Μελέτες
· Επιβλέψεις Οικοδομών
· Ανακατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων
 
Το σύστημα μόνωσης με ψεκαζόμενο αφρό Διογκωμένης Πολυουρεθάνης (Spray Polyurethane Foam) δύο συστατικών (2Κ), παρέχει άριστες θερμομονωτικές και στεγανωτικές ιδιότητες προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία.
Η Πολυουρεθάνη είναι αβλαβές προς την υγεία και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό (CFC, HCFC Free) με την πιστοποίηση καταλληλότητας για εσωτερική χρήση του Γερμανικού Οργανισμού AgBB.
 
Λόγω της χημικής και μηχανικής δομής της Διογκωμένης Πολυουρεθάνης, η οποία αποτελείται από 96%+ κλειστές κυψέλες εγκλωβισμένου αέρος, και του τρόπου εφαρμογής του συστήματος με τη μορφή Spray, η μόνωση με πολυουρεθάνη προσφέρει μία ενιαία μονολιθική επιφάνεια χωρίς αρμούς & ενώσεις αποτρέποντας την είσοδο της ζέστης, του κρύου και της υγρασίας στο κτίριο.
Στην τοιχοποιία, η μόνωση με Spray Πολυουρεθάνης σε κάθε δομικό υλικό όπως μπετόν, οπτοπλινθοδομή, μέταλλο, κ.λ. και η μεγάλη αντοχή της σε κάμψη και θλίψη, καταστεί την κατασκευή ανθεκτική, αποφεύγοντας τυχόν ρηγματώσεις από ακραία καιρικά φαινόμενα και μετακινήσεις κτιρίου λόγω σεισμικών δονήσεων. Το τελικό προϊόν είναι σκληρό, στέρεο και ελαφρύ, χωρίς να προσθέτει βάρος στην κατασκευή.