Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

V.M.S - ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε

Αποτελούμε μία από τις πλέον αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες στο χώρο των μονώσεων, με πλήθος σημαντικών έργων στην κεντρική και νότια Ελλάδα.

  • Οι δραστηριότητές μας ξεκινούν από το 1979 στο τομέα των μελετών θερμομόνωσης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων.Το 1983 αποτελεί την εναρκτήρια χρονιά και σε κατασκευαστικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τo καινοτόμo για την εποχή σύστημα ψεκασμού πολυουρεθάνης.
  • Το 2006 εφαρμόζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύστημα στεγανοποίησης με ρευστές πολυουρεθανικές ρητίνες, πλήρως οπλισμένες με γαιούφασμα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα εφαρμογής.
  • Το 2008 ξεκινά αποκλειστική συνεργασία με την πλέον καταξιωμένη στο χώρο, γερμανική εταιρεία παρασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων στεγανοποίησης Kemper Systems.Την ίδια χρονιά κατασκευάζονται τα πρώτα στεγανοποιητικά έργα στην Ελλάδα με το οικολογικό σύστημα 2-KPUR της ίδιας εταιρείας

Παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου πάντοτε σε συνεργασία με τις σημαντικότερες βιομηχανίες παραγωγής πρώτων υλών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε θέματα υγρομόνωσης και θερμομόνωσης.